Smuk sydfynsk idyl på Tåsinge

Troensevej 48, 5700 Svendborg

Vindeby - charmerende idylisk lille by ved Svendborg Sund

Med kort afstand til lystbådehavn, skov, skole og sportsfaciliteter. Her lige på grænsen til de omgivende marker ligger denne smukke og velholdte bolig, som de senere år er moderniseret og som overalt fremtræder i god og indflytningsklar stand.
Entre med adgang til dejlig rummeligt køkken / alrum med god plads og et velfungerende køkken. Udgang til hyggelig flisebelagt gårdhave. Klinkegulve og flot trappe til første salen.
Bryggers / baggang og fordelergang. Badeværelse med opmuret bruseniche, håndvask og toilet og gulvarme. Stort værelse med en praktisk adgang til første sals soveværelse, lidt mindre værelse og fyrrum med naturgasfyr, bord med vask,vaskemaskine & tørretumbler.
Første sal:
Fra alrummet opgang til første sal, som er indrettet med stort møblérbart repos, i lidt forskudt plan. Herfra udgang til stor solrig tagterrasse, hvorfra der er en flot udsigt ud over de omkringliggende marker.

Dejlig lys opholdsstue med brændeovn og med loft til kip og synlige hanebånd samt smukke plankegulve . Soveværelse med ekstra trappe til værelset nedenunder. (Fleksibel trappeadgang som let kan fjernes)
Boligen er omgivet af en dejlig lukket have med gårdhavemiljø og stor græsplæne samt lidt ældre men fint anvendelige udhuse.
For aftale om besigtigelse, kontakt venligst sælger på 61 69 11 52, eller ring til RobinHus-mægler Niels Thorsen på 27 57 05 43.

Vi har netop solgt: Grønnegade 41E, 5600 Faaborg

Solgt
Skal vi også
sælge for dig
Få en vurdering

Annonce