Bliv ejendomsmægler hos RobinHus

Søger du nye udfordringer og overvejer at blive selvstændig? Vi har fortsat ledige mæglerområder i attraktive byer, bl.a. i Aarhus, Odense og København.

I vores kæde har vi fravalgt det traditionelle setup med butikker og mange medarbejdere, hvilket holder vores driftsomkostninger nede. Til gengæld fokuserer vi maksimalt på vores digitale platform og på det værdifulde personlige mæglerarbejde, der skaber både indtjening og tilfredse kunder.

Vi kan derfor tilbyde en unik kombination af nutidigt setup, lave etableringsomkostninger og højt indtjeningspotentiale.

Vi søger lige nu mæglere i:
  • Brønshøj/Vanløse
  • Frederikssund
  • Herning/Ikast
  • Kalundborg
  • Middelfart
  • Odense
  • Vejle/Billund
  • Viborg
  • Aalborg
  • Aarhus
Vi modtager dog meget gerne henvendelser fra hele landet.

For mere information kontakt:
Frederik Bruhn-Petersen, direktør, cand.jur & ejendomsmægler

Telefon: 33 19 33 55 - E-mail: fbp@robinhus.dk - Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Ansøgning

Kontakt indehaver Frederik Bruhn-Petersen på telefon 33 19 33 55 eller fbp@robinhus.dk for en uforpligtende og fortrolig drøftelse af mulighederne.

Vil du høre nærmere om RobinHus i praksis, er du også velkommen til at kontakte RobinHus-mægler Susanne Axelsen på telefon 42 46 47 48 eller sax@robinhus.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om at være RobinHus mægler

RobinHus - Koncept og historie

RobinHus er Danmarks netbaserede ejendomsmæglerkæde, som har fornyet den traditionelle danske ejendomsmæglerbranche med sin effektive og nyskabende mæglerydelse. RobinHus-kæden består i dag af mæglere. Vi oplever vækst og søger flere kvalificerede mæglere til at styrke vores kæde.

Effektivt boligsalg – fast, lavt salær

Vi har skræddersyet vores koncept, så vi kan tilbyde et effektivt og trygt boligsalg til et salær, som er til at forstå: kr. 34.995 inkl. moms – uanset boligens pris. Hos RobinHus-mægleren er det ejeren selv, der viser frem – simpelthen fordi det virker! Køberne får en engageret fremvisning med direkte adgang til ejerens viden om ejendommen og nærmiljøet. Og ejeren bestemmer selv tidspunktet for fremvisningerne og får en unik føling med salgsforløbet, og hvem der køber boligen. For mægleren betyder det fleksibilitet i hverdagen.

Fuld sikkerhed og tryghed

Resten af processen foregår på nøjagtig samme måde hos os som hos andre ejendomsmæglere: Vi vurderer ejendommen, udarbejder salgsopstillingen, vi fører forhandlingerne med køberne og sørger for, at salget bliver gennemført korrekt – også efter at underskrifterne er sat på købsaftalen.

Høj kvalitet til et lavt salær

Vi er drevet af viljen til at skabe gode kundeoplevelser, og arbejder ud fra en effektiv infrastruktur, der gør det nemt og billigt at fungere som RobinHus-mægler. Det gælder såvel i opstarten som ny RobinHus-mægler som i den løbende drift.