Sverige
Dansk English Svenska

Luksus hestgård Helsingborg

Helsingborg, Domsten, Domstensvägen 00

Luksus hestgård Helsingborg

Del boligen

Sweden House consult Vi söger nye objekter gårde og liebhaver ejd. i hele syd Sverige.

Denne ejd er solgt igen 2016
Nyrenoveret/ombygget 2010 "Heste"gård, ved havet i eksklusivt område Domsten ca 10 min fra færgen (Helsingborg-Helsingør) & Helsingborg centrum.

Priset er 6.750.000 SEK / kom med bud

Med unique beligg i det idylliske Kullabygden og nær Helsingborg & Helsingør , København ,DK, ligger denne tilltalande "heste" gård. Promenadafstand til badestrand og Domstens småbådshavn. Total nyrenoveret 2009/2014 gården har fået vel gennomtænkte og funktionelle planløsninger. Udmærket exponering for evt. forretningsvirksomhed eller generationsboende. I dag findes hovedhuset, samt 3 etage lejlighed + mindre lejlighed med mulighed for at udvige den med optil 200 m2.

Den gula slätpudset fasaden har smuk hvid dekor og stråtag med genuin Dansk/Skånefølelse, også indvendigt findes detaljer, som minder om husets ålder, bl a træbjælker, trætag og en fin trætrappe. I øvrigt er standarden moderne med bl a nye køkkenmaskiner, nye badrum og vaskestue. Dette unique beliggenhed i en af Kullabygdens fineste område giver let tilgang til både naturens skønhed med skov, hav och lange promenader og byens puls med butikker, kulturliv og fine restauranger. På gå afstand findes både badestrand og småbådshavn med smukke gangstier langs kysten. Et ypperligt tillfælde for livsnyderen! Ejd er nyrenoveret. En normal byggegrund 1200m2 uden hus koster fra ca 3 mill SEK her. Her er tale om en af ganske få gårde i området som også er nabo med slottet.Ejendommen har fået anlagt ny privat vej ned til ejendommen som har en spændende beliggenhed. Køber har mulighed for at leje yderligere areal til hestehold omkring ejendommen.Der er også mulighed som ejer af ejd. i Domsten at få en første ret til bådplads i Domstenshavn.
Hovedhuset er 125 m², gæste lejlighed 60 m² + i tre plan med udsigt over Øresund. Stald med 6 bokse och rykt- och spiellbox. Mindre ridhus, & Høloft. Overnatningslejlighed med dusch og pentry + evt 200m2 yderligere beboelse. eftertragtet beligg. med spændende udsigt samt havet.
Seriøs bud modtages.Spar mere end 28% nu pga den svage svenske krone.

Investering/opsparing i fastejendom i Sverige
Renoveret 2014 Kan også købes af fx dansk selskab ect.

Send denne bolig til en ven:
Videre
Villa - ID 10057sv
Kontantpris (DKK)
5.950.000
Årlig ejerudgift
0
Boligareal
185
Grundareal
4000
Byggeår
2008
Antal rum
7
Antal soveværelser
0
Show price in
Boligen markedsføres af Sweden House Consult

Tlf: 0046725667750
Mail: Send e-mail

Sweden House er danskejet og specialiseret i bolighandel i Sverige
Andre boliger fra Sweden House
Kontakt mig med mere info
Ring mig op
Fakta om Sverige
  • Hovedstad: Stockholm
  • Sprog: Svensk
  • Valuta: Kroner
  • Regering: Monarki
  • Indbyggere: 9,3 mio.
  • Tidszone: CET
Populære ferieområder:
Stockholm, Skåne
Sælge bolig i udlandet?
Vil du vide mere?
Tag en snak med vores lokale samarbejdspartner
NAVN:
TELEFON:
E-MAIL.:
Ring mig op
Vigtigt! Juridisk information: RobinHus udland er en åben annonceringsplatform for ferie- og helårsboliger, der er geografisk beliggende uden for Danmark. RobinHus Udland kan benyttes af såvel private sælgere som professionelle ejendomsudbydere. RobinHus A/S og RobinHus-mæglerne er ikke agenter eller ejendomsmæglere på de annoncerede ejendomme, idet RobinHus alene stiller annoncepladsen til rådighed. Al kontakt om den enkelte ejendom er således direkte til sælgeren, og oplysningerne om den enkelte ejendom hidrører fra sælger selv og er ikke kontrolleret eller garanteret af RobinHus.
Hovedkontor Toldbodgade 57 - 1253 København K - Kundeservice 33 111 006   man-tor 8-18   fre 8-16
Følg RobinHus på Pinterest
 Information om brug af cookies på www.robinhus.dk