Information vedr. Covid-19 / coronavirus

Information vedr. Covid-19 / coronavirus

I denne tid skal vi alle gøre os umage for at bidrage til at inddæmme og minimere risikoen for smitte med coronavirus. Det gælder naturligvis også hos Robinhus. Derfor har vi foretaget et par justeringer, så vi forsat kan hjælpe dig i din bolighandel.

Kan jeg stadig få vurderet min bolig?

Ja, vi kan stadig lave en salgsvurdering af din bolig, og du har p.g.a. situationen mulighed for at få din bolig vurderet på forskellige måder:

  • Du kan vælge at vi kommer besøg og vurderer din bolig – som vi plejer. Vi holder selvfølgelig afstand og undlader at give hånd.
  • Du kan også vælge, at vi kommer og vurderer din bolig, men kun ser din bolig ude fra.
  • Og endelig kan du vælge at få lavet et virtuelt vurderingsmøde, hvor vi mødes på video og du kan vise os rundt i boligen.

Fremvisninger

Hos Robinhus er det sælger der viser boligen frem. Derfor kan der være sælgere, der ikke ønsker deres ejendom fremvist i denne tid, hvilket vi naturligvis respekterer og beder om forståelse for.

Til de der ønsker at fremvise, anbefaler vi lige nu at lave 1:1 fremvisninger. Såfremt de ønsker at afholde åbent hus, anbefaler vi at det er med udvidet tidsramme og tilmelding, sådan at besøgende kan tildeles tidspunkt indenfor tidsrammen på det Åbne Hus. Hør mere hos sælger eller mægleren der har boligen til salg.

Kan jeg stadig holde møder med min mægler?

Ja, vi er selvfølgelig forsat tilgængelige, og hvis det er nødvendigt at mødes, kan det ske efter de retningslinjer som myndighederne har anvist.

Vi er også klar til at hjælpe på både telefon, mail og ved videomøder. Spørg din lokale mægler allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt din lokale mægler


Er du nødt til helt og holdent at holde dig derhjemme i disse dage, så brug tiden på RobinHus.dk, hvor du kan se samtlige boliger, der er til salg i dit ønskede område. Nemmere bliver det ikke.

Søg boliger