Et helt fantastisk poolhus med en høj udlejningsprocent.

Falkevej 3, Tversted, 9881 Bindslev

På en 5040 m2 stor grund i Tversted finder du dette flotte sommerhus med wellness område med pool.
Sommerhuset ligger lidt uden for Tversted centrum og dejlig tæt på klitplantagen, hvor du kan nyde en gåtur ved Tverstedsøerne eller på en af de afmærkede stier. Nær Tværstedsøerne findes også den fineste store naturlegeplads.  Huset ligger blot 1,4km til den brede, hvide sandstrand, de populære ishuse eller hvis I får lyst til en god frokost på én af Tversteds gode restauranter.
Sommerhuset bliver primært brugt til udlejning igennem Dancenter, med en årlig lejeindtægt på ca. kr. 150.000,00,-.
Udover den gode plads byder huset på et lækkert indendørs wellness område med pool, spabad og sauna. Dermed er huset det ideelle sted at tilbringe tid med familien uanset vejret.  Derudover byder huset på et lyst køkken-alrum indrettet med spiseplads i åbent plan til hyggelig stue med bl.a. brændeovn og loft til kip. I stuen er der et stort vinduesparti med et smukt lysindfald, hvor du kan nyde den skønne natur du har hele vejen rundt om huset. Fra stuen er der udgang til en stor overdækket sydvestvendt træterrasse, hvor I kan nyde en dejlig grillaften. På den modsatte side af huset findes en skøn østvendt træterrasse, hvor I i fred og ro kan nyde morgenkaffen. 
Der er fire rummelige soveværelser med skabsplads. En stor hyggelig hems i hver ende af huset med skråvindue med et flot lysindfald.
Sommerhuset rummer ligeledes 2 store velindrettede badeværelser, hvor det ene ligger direkte i forbindelse med wellness området. Dertil findes der vaskemaskine og tørretumbler på det ene af badeværelserne.  Husets indretning gør det særligt velegnet til to familier.

Der er varmepumpe, som sørger for minimale energiomkostninger, da den opvarmer både opholdsrum og vandet i poolen.

For bestilling af fremvisning eller spørgsmål kontakt Christina Di Nardo på tlf. 42476805 -
cdi@robinhus.dk

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Christina Di Nardo

Indehaver

Boliger, der også kunne have din interesse