Nedlagt landbrug med mange muligheder.

Fjordkærvej 12, Knud, 7860 Spøttrup

Nedlagt landbrug med mange muligheder.
I kan nu overtage nøglerne til dette nedlagte landbrug. Ejendommen ligger i Knud nær Spøttrup i smukke naturomgivelser.Naturen omkring ejendommen er iøjefaldende med åbne marker og med kort afstand til Knud strand. Området omkring grunden er kupperet og et fantastisk område, hvid du holder af naturen. 
Det 157 kvadratmeter store hoved hus har en fin planløsning. Der er i alt 4 regulære værelser, en entre med god opbevaringsplads, et stort køkken, en fin vinkelstue med spiseplads, et badeværelse, et toilet samt et praksis bryggers. Derudover er der mange muligheder for udnyttelse af 1 salen, hvorfra der er en flot udsigt ud over det grønne område. 1. salen er dog ikke godkendt til beboelse. 
I tillæg til hoved huset er der en 183 kvadratmeter stor lade. Der er mulighed for at boligens areal kan udvides på noget af dette areal - de første forberedelser hertil er allerede gjort. 
Ligeledes findes der et godt værksted hvor der god plads til maskiner og haveredskaber..   
Boligen er i dag registreret som helårsbolig, men der er mulighed for at boligen kan registreres som flexbolig og dermed anvendes som fritidsbolig.  

Der ydes ingen garanti for at BBR ejer meddelelse er i overensstemmelse med de faktiske forhold idet at første salen ikke er godkendt til beboelse.

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Christina Di Nardo

Indehaver

Boliger, der også kunne have din interesse