MODERNE INDRETTET BOLIG I ÉT PLAN

Klostervej 7, 8840 Rødkærsbro

Nyrenoveret villa med god beliggenhed i Rødkærsbro

Ønsker I en indflytningsklar villa i Rødkærsbro - beliggende tæt på både skole, børneinstitution, indkøbsmuligheder, er her en god mulighed! 
Villaen er i de seneste år blevet gennemgribende renoveret med blandt andet nye gulve, vinduer, tag, zinktagrender, nyt el, køkken og bad. Det hele er holdt i lyse farver så huset fremstår lyst og indbydende. 

Ejendommen indeholder entré, bryggers, dejligt stort køkken, soveværelse og yderligere 2 værelser og badeværelse. Husets store stue har et dejligt lysindfald med udgang til sydvendte terrasse med lukket have. 

Til ejendommen hører desuden en garage med isoleret værksted med nye vinduer og dør.
Rødkærsbro er en stationsby tæt på Viborg hvor sammenholdet vægtes meget stort på tværs af alle foreninger og lignende. Byen har et stort idrætsliv med mange forskellige idrætsgrene, for aktive medlemmer i alle aldre.
Byen byder på flotte naturområder med søer og vandløb i både Lunden, som er byens grønne område i centrum, samt Æbleskoven der indeholder fantastisk natur.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisninger - og RobinHus Christina Di Nardo varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. Ingen kender hverken huset eller området bedre end sælger- og han glæder sig til at fremvise for jer! For bestilling af fremvisning eller spørgsmål kontakt Christina Di Nardo på tlf. 42476805 -
cdi@robinhus.dk

    Boliger, der også kunne have din interesse