Idyllisk nedlagt landbrug beliggende i naturskønne omgivelser - god mulighed for dyrehold - kun 12 km til Aalborg!

Brorholtvej 65, 9430 Vadum

Velkommen til dette virkelig hyggelige og charmerende nedlagt landbrug, der fremstår utrolig indbydende og interessant. Her er mange muligheder og en utrolig god stemning. Husets rummelige køkken/alrum skaber rammerne for familiens samlingspunkt. Som noget helt særligt har ejendommen et rummeligt og yderst anvendeligt hems.  
Ude som inde indbyder huset til mange timers kvalitetstid – Hvad enten det er husets hyggelige køkken/alrum med udsigt til haven, eller med et glas rosé på den skønne terrasse eller i gårdspladsens hyggelige rammer.Huset fremstår i flot stand, og funktionaliteten er i top til den moderne familie. Ejendommen har rigtig mange hyggelige detaljer som giver en ualmindelig god stemning. I stueplanen kommer man indenfor i god entré med plads til at komme af med overtøjet. Herfra fører trappe til den store hems, med kig ned til køkkenalrummet. Stort og lækkert køkkenalrum med udgang til terrassen og en skøn stue med massere af lys og brændeovn. 2 badeværelser det ene med badekar og 4 gode værelser samt walk in closet. Derudover er der en fantastisk grund på 9958 kvm! Her er god plads til mindre dyrehold, fodboldbane, køkkenhave eller hvad man måtte ønske. Laden indeholder 3 hestebokse.
Huset har en fantastisk placering, hvor du både er tæt på naturen og byen. Nærområdet byder på alt hvad en familie har brug for i hverdagen. I kort afstand fra adressen finder I både daginstitution, skole, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. 

Vadum har en aktivt idrætsforening, hvor I finder aktiviteter for både store og små. Der er 10 min. kørsel til Nørresundby og Aalborg.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisninger - og RobinHus Christina Di Nardo varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. Ingen kender hverken huset eller området bedre end sælger- og han glæder sig til at fremvise for jer! For bestilling af fremvisning eller spørgsmål kontakt Christina Di Nardo på tlf. 42476805 -
cdi@robinhus.dk

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Christina Di Nardo

Indehaver

Boliger, der også kunne have din interesse