Velindrettet og rummelig villa - en del større end BBR siger - dejlig beliggenhed

Fussingøvej 10, Ålum, 8920 Randers NV

I Ålum er der ingen motorvejssus eller landevejsdrøn. Skov, mark og å er tæt omkring dig. Og i stilheden hører du fuglene synge, bierne summe - og kaffekoppen klirre ved formiddagshyggen med din gode nabo. Og gode naboer er der mange af, her i 'Byen ved skoven'.
Vil du på motorvejen, er der 10 minutter i bil til E45, og vil du til Randers, ligger Over Hornbæk og Rema 1000 lige på vejen mod E45-tilkørslen.
Villaen her ligger lidt for sig selv uden dog at være ensomt placeret. Du får egen lille bitte skov - med læ, brænde-potentiale og ikke mindst som et muligt eventyrområde for halvstore børn.
Og så får du en del flere kvadratmeter, end det er angivet i BBR. På baggrund af ejers opmåling af grundplan og beregning af størrelsen på overetagen ser det ud til, at der samlet set er op imod et par hundrede kvadratmeter bolig i to etager - det sænker kvadratmeterprisen på denne bolig.
Velkommen via den kønt udsmykkede gavl med dobbeltdør ind i en rummelig hall. Herfra er der trappe til overetagen og et nydeligt og velindrettet badeværelse. 

Gennem de franske døre kommer du ind i den dejlige og rummelige vinkelstue med brændeovn og stort glasparti med skydedør ud mod terrasse og velpasset have.
Her er desuden et dejlig stort spisekøkken med rigelig skabsplads og adgang dels til et pænt størrelse værelse, som også har dør til stuen, dels til et godt bryggers og baggang med udgang til 
I den luftige overetage stort soveværelse med en fantastisk skabsvæg tilpasset skråvæggen og fransk altan, hvorfra du har den dejligste udsigt. Desuden et godt stort toilet samt et mindre soveværelse. 
Dette får du også med: Motionsklub, børneklub, naturbørnehave, skolebus, forsamlingshus, Nørreå med mulighed for kajak, oplagt cykelområde (bakket), større statsskov, shelter, legeplads, Ålum kirke (seværdighed), Fussingø Slot, Fussing Sø (bademulighed).Ålum har en aktiv beboerforening - se https://www.aalum.dk/
Ring allerede i dag for en fremvisning.

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Marianne Skovbogaard

Salg og vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse