Charmerende, villa på 106 m2. plus kælder og selvstændig bygning med fungerende autoværksted

Søndergade 25, Lohals, 5953 Tranekær

Sælger viser selv ejendommen frem, kan kontaktes på nr. 40 21 10 37
Villa/ flexbolig med godkendt autoværksted. 
Charmerende villa på 106 m2 med kælder og selvstændig bygning med fungerende autoværksted. Værktøj og lifter i værksted medfølger ikke i handlen, men kan tilkøbes. (hør nærmere herom)
Værkstedet kan anvendes og indrettes til et utal af hobbies, fritidsaktiviteter, som atelier eller andet kreativt, kun fantasien sætter sine grænser.  
Ejendommen er beliggende centralt i Lohals by. Omkranset af en dejlig have med sydlandsk stemning, flere terrasser, lille fiskedam og græsplæne til at boltre sig på. Ejendommen er generelt i god stand med nyere køkken, badeværelse og tage. 

Området summer af natur og idyl, lille fiskeri/ lystbådehavn med seværdigheder og flere spisesteder. Kort afstand til dejlig badestrand.
Boligen indeholder: Hovedtrappe integreret med hyggelig sydvendt træterrasse, entre/ fordelergang med adgang til stort dejligt soveværelse med skabe, regulær opholdsstue med brændeovn, pænt badeværelse med brus, pænt spisekøkken med diverse hårdehvidevarer og udg. til stor terrasse. Kontor/ værelse og mindre viktualierum.

Kælder: 2 disponibelt rum, fyrrum, badeværelse og vaskerum med hårdehvidevarer. Kælderen virker tør og sund.
Der er indlagt fjernvarme og vand fra privat vandforsyningsanlæg (sælger har etableret afkalkningsanlæg)
Det er ikke muligt at opnå standart finansiering p.t. idet ejendom er klassificeret  som forurenet p.g.a tidligere tankstationsvirksomhed. Ejendommen er tilmeldt miljøpuljen og oprensning vil ske inden for de næste 5 år.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Jesper Milland

Ejendomsmægler

Boliger, der også kunne have din interesse