Rolig beliggenhed for enden af lukket vej!

Sydmarken 12, Venslev, 4050 Skibby

258 kvm. under tag.

 

Rummelig og flot beliggende villa med swimmingpool.

 

Velkommen til Sydmarken 12 - en flot beliggende ejendom for enden af blind vej med fantastisk udsigt til grønt område. Boligen byder på 158 kvm. i stueplan og 100 kvm. i kælderplan. Boligen er beliggende på skrånende grund, som gør at man fra flere af rummene i kælderen kan gå direkte ud haven.

 

Stueplan: Stenbelagt entré med trappeparti til kælderen og adgang til nyere gæstetoilet/badeværelse. Fra entréen er der fordeling til to rummelige værelser, hvoraf det ene opr. er to værelser. Stort nyere brusebadeværelse med sauna. Kæmpe vinkel-opholdsstue, som ligger i åben forbindelse til køkkenet. Stuen har hyggeligt ildsted og direkte udgang til en skøn  overdækket terrasse, hvorfra man kan sidde og nye udsigten til det grønne. 

 

Kælderetagen: To store disp. rum - begge med store skydedøre/vinduespartier til haven, så man kan gå direkte ud på flisebelægning og videre ud i haven. Fra trapperummet er der adgang til et disp. rum med vindue. Her ud over er der bryggers/fyrrum og viktualierum. Kælderen er ikke godkendt til beboelse.

 

Den spændende bolig er beliggende på en 1.326 kvm. sort og nem grund med skønt swimmingpool område med stenbelagt terrasse. Ejendommen byder desuden på en stor carport og flere fine terrasse-områder.

 

Boligen er beliggende i Venslev - en lille landsby med egen andelskøbmand og byggevarehus. Fra Venslev er der ca. 2.5 km til fjorden og det naturskønne område ved Rendebæk. Ejendommen ligger i med nem forbindelse til den Kronprinsesse Mary bro. Der er 10 minutters kørsel til Skibby med masser af indkøbsmuligheder og 10-15 minutters kørsel til Frederikssund med S-tog til København.      

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Peter Kjær

Ejendomsmægler MDE

Boliger, der også kunne have din interesse