Hyggeligt byhus i Reerslev

Reerslevvej 26, Reerslev, 4291 Ruds Vedby

Rigtig hyggeligt byhus beliggende i landsbyen Reerslev umiddelbart nord for Ruds Vedby.

 

Man er centralt placeret med bekvem afstand til Dianalund og Sorø eller til Jyderup og Holbæk. Bussen holder udenfor, og her er et godt naboskab og et aktivt lokalsamfund med bl.a. Forsamlings- og Kulturhus lige i nærheden.

 

Huset ligger på en lille, nem grund på 185 m2, som er anlagt med en dejlig, delvist overdækket terrasse væk fra vejen og lidt hævet i forhold til huset. 

 

Boligen er indrettet med: Entré med trappe til 1. sal. Hyggeligt og rummeligt badeværelse med gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler. I stueplan er der desuden et værelse og en hyggelig opholdsstue med varmepumpe og brændeovn. Køkken, som ligger i åben forbindelse til stuen. Køkkenet har gaskomfur (flaskegas) og køle/fryseskab. Fra køkkenet er der udgang til den dejlige og ugenerte terrassen. Bryggers med nyere vandvarmer. 1. salen byder på  2 værelser og et depotrum/walk-in closet. 

 

Her er tale om en fin lille ejendom til en overkommelig pris. En hurtig overtagelse er mulig.

 

På en separat grund med et grundareal på 363 m2, som hører med i handlen, på den modsatte side af vejen finder man en garage, som dog godt kunne bruge et nyt tag, samt et pænt omliggende areal, som egner sig til grøntsags- eller frugthave.

 

Ring til sælger på tlf.52 52 28 43 og aftal tid for en fremvisning. Spørgsmål kan også rettes til ejendomsmægler Peter Kjær på tlf. 29 66 28 14.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Peter Kjær

Ejendomsmægler MDE

Boliger, der også kunne have din interesse