Lækker 4 værelses ejerlejlighed med egen p-plads.

Jernbanegade 21, 3. th., 7000 Fredericia

Virkelig attraktiv ejerlejlighed placeret på 3. sal. med god terrasse og udsigt mod Eng parken. Lejligheden byder på: rummelig entré med indbygget skab og god plads til sko og overtøj. Nyt flot Kvik køkken fra 2020, holdt helt i sort. I køkkenet er der spiseplads med dejligt naturligt lys og udsigt til gården. Via entréen har du også adgang til fint værelse samt stuen. Den lyse dagligstue har god plads til sofaarrangement såvel som spisebord, her kommer det flotte sildebensgulv virkelig til sin ret. Fra den lille fordeler gang kan du både komme til det smagfuldt renoverede badeværelse og 2 gode værelser, som vender mod gården - her er plads til seng såvel som garderobeskab. Lejligheden har 2 altaner, en stor mod eng parken og en mindre mod gården.

Man bliver en del af en velfungerende ejerforening med gode fællesfaciliteter, som blandt andet byder på flot grønt og lukket gårdmiljø. Desuden er her gode parkeringsmuligheder samt cykel kælder. I ejendommen er der et stort fælleslokale, som kan lånes til festlige lejligheder. Der hører aflåst kælderrum til lejligheden. Vi glæder os utrolig meget til at byde velkommen til denne flotte ejerlejlighed.

På Jernbanegade er du tæt på alt hvad du behøver i hverdagen. Inden for ganske kort afstand har du Indkøb, tog/bus, fitness, Madsbyparken, hyggelige caféer og Fredericias kulturliv.

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Mads Dyg Nielsen

Salg og vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse