Børnefamiliens bud på en energivenlig fremtidig bolig

Ridder Munks Vej 45, 8881 Thorsø

Velkommen til Ridder Munks Vej 45.
Her finder man et skønt træhus i 2 plan, hvor man kan boltre sig på hele 255 m2 bolig med et stort åbent rum på 1. sal, der giver mange muligheder for familien.
 
Huset indeholder et dejligt køkkenalrum med udgang til terrassen, stue med dobbelt terrassedør til haven samt soveværelset med eget badeværelse.
Hertil kommer naturligvis et ekstra badeværelse til børn og gæster, samt 3 gode værelser.
I forbindelse med entreen har man et praktisk bryggers med god skabsplads og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.
 
Størstedelen af 1. sal er indrettet som et stort åbent samlingsrum, med en skøn udsigt til gravhøjen mod øst og en enestående ugeneret udsigt mod vest, hvor man kan nyde solnedgangen såvel som årstidernes skiften i skov og mark.
På 1. sal finder man også et stort værelse og 2 disp. rum, som bruges til hhv. walkincloset og depotrum. I depotrummet er der forberedt til et evt. toilet. Ønsker man flere værelser er der forberedt til at sætte et par skillevægge op, så der er plads til den store familie.
 
Mens husets varmegenvindingsanlæg giver en konstant frisk luft at leve i, skærer solcellerne toppen af el-udgiften. Sælger har brugt under 5000,- om året til el.
 
Udvendigt finder man en dejlig nem have, som primært er udlagt i græsplæne og terrasse og til huset hører 2 carporte samt stort bagvedliggende værksted.
 
Boligen ligger i et roligt område med få minutters gang til både Tungelundskolen med SFO, børnepasning og idrætsmuligheder i Tungelundhallen. Om sommeren hopper man i sandalerne og svinger badehåndklædet over skulderen, for at tage en dukkert i det opvarmede Tungelundbad der ligger ca. 150 m væk. Thorsø er en livlig by med et aktivt foreningsliv. Man har en god idrætsforening med både fodbold, håndbold, gymnastik og meget mere.
 
I Thorsø har man gode indkøbsmuligheder i både Meny eller det lokale byggemarked og ca 6 km til Hammel med endnu flere forretninger. Thorsø ligger centralt med ca. 30 km til både Aarhus, Randers, Viborg og Silkeborg.
Bestil en fremvisning med det samme!

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Nikolaj Lindhardt Jensen

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse