Stråtækt bondehus med Oremandsgaards økologiske landbrug som nabo

Rekkendevej 43, 4720 Præstø

Stråtækt bondehus med Oremandsgaards økologiske landbrug som nabo
Boligen er vurderet som liebhaverbolig med frit udsyn til Oremandsgaards økologiske landbrug og godset i baggrunden. Vurderingsprisen er den samme som i juli 2021, hvilket skal ses i forhold til prisudviklingen i lokalområdet. Der er en god balance mellem lokalbeboere og tilflyttere i området. Ejendommen er desuden velholdt, og det jeg faldt for, da jeg flyttede hertil i slutningen af 2018, foruden den ugenerede beliggenhed, stråtækte idyl og planløsning var, at der var tale om en bolig, der bar præg af, at der løbende havde boet mennesker, der havde passet på huset og vedligeholdt det. Der er ingen bindingsværk i husets mure, hvilket også talte for købet af huset, der er bygget i solide mursten, foruden de nyere tilbygninger. Stråtaget er løbende vedligeholdt og ca. 15 år gammelt, der er branddug under stråtaget og alle forbedringer er generelt lavet med kvalitetsmaterialer. Huset står derfor meget flot og velholdt - foruden at der er muligheder i husets tilbygninger for selv at sætte sit præg på boligen.
For mit eget vedkommende kommer jeg oprindeligt fra København og har efter nogle år på landet valgt, at jeg gerne vil lidt tættere på mit netværk efter at være blevet farmor. Jeg har mødt flere søde naboer, der har været gode til at byde mig velkommen og jeg har i det hele taget kun godt at sige om boligen, som nok er lidt for stor i forhold til mine behov og som sagtens rummer en familie på 4 personer.
Så velkommen til Præstø og ring endelig for en uforpligtende samtale. Mvh Anne Have
Forbedringer i den periode, jeg har boet i huset:
Der er blevet lavet nogle forbedringer i forbindelse med den tilstandsrapport, der fulgte med, da jeg købte huset. Derudover er køkkenet blevet moderniseret og renoveret i 2020. Centralvarmesystemet har også fået et større eftersyn, såvel som, jeg løbende har foretaget almindelig forbedringer og vedligeholdelse. Huset har fået ny hoveddør og der er blevet lavet et vindue i stuens vestmur, for at få glæde af aftenlyset. Stråtaget har fået ny mønning samt et generelt eftersyn i december 2021. Soveværelset er malet med EMF-shielding maling og derefter malet hvidt. Der er lagt gulve i entre og arbejdsværelse etc.
Link til anden webside eller informationer om boligen:
https://www.dingeo.dk/adresse/4720-pr%C3%A6st%C3%B8/rekkendevej-43/

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Anne-Marie Eybye

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse