Fredfyldt natur.

Nyrupvej 19, Grimsbjerg, 5620 Glamsbjerg

For enden af privat vej, hvor der er fred og ro, finder I denne pragtfuldt beliggende ejendom. Ikke langt fra det højeste punkt på Fyn – Frøbjerg -, og dermed har man udsigt så langt øjet rækker ud over det kuperede landskab. Her lever man med årstidernes skiften.  
 
Ejendommen ligger på en stor naturgrund på ikke mindre end 3 ha, hvor der er frit slag. Den henligger i dag med en blanding af græs med klippede stier, frugttræer og andre store træer. Endvidere er der et mindre vandløb. 

Tjek også https://www.youtube.com/watch?v=NVQZpG6sdaE
 
Og https://youtu.be/wRjz4Jf_yR4.    

Foruden en stor og rummelig bolig, finder I et stort værksted, hvor man kan slå sig løs. Der er en stor have-pavillon hvor der er læ. Jeres egen svedehytte følger også med.  
 
Tæt på ligger Ørsted, der er et særdeles velfungerende lokalsamfund. Her er købmand, legeplads, børnehave og friskole. Endvidere forsamlingshus og egen Facebook-gruppe.
 
Sælger driver Center for personlig udvikling i takt med naturen – se mere på www.shamanhulen.dk.  
 
Boligen består bl. A. af et stort, lyst køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Fra køkkenet er der udgang til en stor terrasse. I stuen er husets brændeovn placeret. Hovedvarmekilde i øvrigt er jordvarme.  
 
I stueplan finder I også 2 værelser og to badeværelser. Det ene med kar og det andet med bruseniche. Et stort grovkøkken/brygger og et disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder.  
 
På første sal er der 3 værelser og et stort soveværelse. Her er mulighed for at udvide med yderligere værelser/badeværelse.
 
Ejendommen er med fibernet lagt ind, og med offentlig kloak.  
 
For fremvisning kontakt Schanne på 60710222, og for spørgsmål i øvrigt kontakt RobinHus-mægler Jan Korsgaard Hansen på 21381249.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Jan Korsgaard

Ejendomsformidler, Advokat

Boliger, der også kunne have din interesse