FLOT renoveret landejendom med knap 4 Ha jord, SEPERAT bolig og FANTASTISK vue over marker!

Stavelund 8, Rønne, 3700 Rønne

FLOT VELHOLDT, RENOVERET OG IDYLLISK LANDEJENDOM PÅ GODT 4 HA JORD MED GRÆS I OMDRIFT, EGEN SØ OG GRÆNSENDE OP TIL BYÅEN. YDERST VELBELIGGENDE I UDKANTEN AF RØNNE BY  - BORNHOLMS STØRSTE BY - TÆT PÅ  SKOLER, FLERE IDRÆTSFACILITETER, GODE BUSFORBINDELSER OG IKKE MINDST I GÅ/RIDE/CYKEL AFSTAND TIL SKOV & STRAND. HERTIL EN SEPARAT EKSTRA BOLIG PÅ HELE 67 M2 OG STALD/GARAGELÆNGER MED MULIGHED FOR DYREHOLD, ATELIER, KERAMIKVÆRKSTED, BUTIKSUDSALG ETC.  

Denne velbeliggende landejendom med UNIKT vue over marker og enge består af følgende:
Hovedhus med et boligareal på 230m2 fordelt på 2 plan, separat bolig på 67 m2 med egen indgang og have med terrasse, mellembygning med bl.a. træpillefyr, staldlængde med mulighed for dyrehold, garagebygning med plads til bil/værksted/opbevaring samt lokale mod vejen-oplagt til butiksudsalg!  
Det velindrettet hovedhus med indgang fra yderst CHARMERENDE gårdsplads af, indeholder:
*NYMALET entre med praktiske klinker på gulvet, gulvvarme, god trappe til 1. salen og med udgang til den separate boligs entre.
* Pænt flisebadeværelse med gulvvarme, møblement, badekar og STORT brusehjørne.
*Lys spisestue med flotte plankegulve og muret hvælving til køkkenet.  *HTH-køkken med egetræslåger, masser af skabs/bordplads, spiseplads og gode hårde hvidevarer.  *STORT soveværelse (i dag indrettet som arbejdsværelse) med udsigt mod gårdspladsen.*Hyggelig og lys stue med brændeovn, stort glasparti mod haven hvorfra et RIGT dyreliv kan opleves og med direkte udgang til stor sydvendt træterrasse med markise samt med videre adgang vestvendt fliseterrasse ligeledes med markise.1.salen indeholder: Stor møblerbar repos med adgang til 2 GODE værelser samt til KÆMPE gavlværelse, -alle værelser med SMUK udsigt over de grønne marker.Ekstra boligen med egen have og p-plads indeholder: Rummelig entre med god plads til overtøj, hyggeligt spisekøkken med nyere køkkenelementer, lys stue med mulighed for brændeovn, stort glasparti mod haven og med direkte udgang til sydvendt træterrasse, pænt flisebadeværelse med brus samt 2 rummelige soveværelser med skabe. Boligen opvarmes via centralvarme systemet.
Hertil byder ejendommen på en dejlig have med flere frugttræer/bærbuske, stort græstykke med plads til trampolin/boldspil etc. samt muligheden for, at følge et rigt dyreliv fra 1. parket på alle årets dage.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Anne Mette Safft

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse