Patriciervilla få minutters gang fra havet og tæt på Rønnes Bymidte!

Haslevej 35, Rønne, 3700 Rønne

På den smukke Haslevej, der fører ind til Rønnes centrum, ligger denne FLOTTE 100 år gamle Patriciervilla. Murermesteren der byggede den, har lavet højloftede lyse rum, smuk stuk og dekoreret den med fine udendørs facade udsmykninger som giver villaen sit helt eget udtryk og charmerende præg. Villaen er løbende renoveret med sans for de originale detaljer med bl.a. smukke hvidmalede dobbelt glasdøre, plankegulve og med flere indbyggede skabe som skaber en helt UNIK stemning.
Dertil kommer villaens store nyrenoveret MULTIRUM bagerst i haven med loft til kip og hems og som indbyder til alle tiders atelier, yogasal, luksus anneks, teenager afdeling, biograf eller ”bare” et LUKSUS hobbyrum. Hele herligheden har den skønneste og lukkede have med udepejs, græsplæne samt med flere terrasser og solkroge - få min. gang til én af Bornholms dejligste sandstrande ....
Denne fine Patriciervilla m/forhave til bilen og overdækning til cykler, barnevogn etc indeholder:
*Indgangsparti til lang entre gang med masser af plads til overtøj etc. Gangen fører ind i selve hoved huset, men også videre ud til den smukke baghave.
*Fint gæste wc med højtsiddende ruder.
*KÆMPE køkken-alrum i åbent plan til stuerne og med nedgang til tør kælder med masser af plads til opbevaring. Køkkenet har pænt Kvik køkken, masser af bordplads og skabe, induktionskogeplader og grebsfri skabe samt en praktisk counter med plads til højstole.
*To SMUKKE stuer en suite med dobbeltdøre imellem, ny træpille ovn, stuk og flotte ori. plankegulve.
*Tilbygning med helt nylavet bryggers med praktisk klinkegulv, gulvvarme, plads til vaskesøjle og med direkte udgang til terrassen og haven.
*STORT og lyst rum med nyrenoverede gulve og med smuk udsigt til haven.

Lys 1 sal indeholdende:
*Stort fordelingsrepos med indbyggede skabe og med videre adgang til 3 store og lyse værelser.
*Flot badeværelse med karbad.
Hertil byder ejendommen på et lækkert ”Multirum” for enden af haven med loft til kip, en stor flot hems og et rigtigt godt disponibelt rum. Udhuset opvarmes med en helt ny luft til luft varmepumpe og en ny træpille ovn. Haven byder på en stor og delvist overdækket træterrasse med en flot udepejs. Her er stauder og flotte buske, træer og hyggelige solkroge og så er den helt lukket af og UGENERT.

    Boliger, der også kunne have din interesse