Lækkert ende-rækkehus, -centralt beliggende midt i Rønnes hyggelige kvarter på blind vej!

Paradisgade 27, Rønne, 3700 Rønne

På rolig og lukket villavej midt i Rønne By – Bornholms største by – og således tæt på skoler, idrætsfaciliteter, flere indkøbsmuligheder, biograf, cafeer og restauranter og ikke mindst i gå afstand til naturområder og dejlig sandstrand, ligger fine dejlige ejendom bygget i 30érne og har bl.a. husede et nonne-selskab - deraf navnet Paradisgade!
Ejendommen er indflytningsklar og yderst flot renoveret med sans for de originale detaljer og har bl.a. fået lagt nyt tegltag (oktober 2020) med masser af isolering, ny kloakering og el etc. Her er højt til loftet og god plads til hele familien, en total ugenerte have, godt værksted, plads til bilen i carporten samt til cykler og barnevogne under den ny opførte overdækning.

Denne dejlige og sjældent udbudte ejendom med godt energimærke (D) indeholder:Stor flot entre med god trappe til 1 salen og med plads til overtøj.
Lys og hyggelig stue med brændeovn og åben forbindelse til det store køkken-alrum.
Husets ”Hjerte-rum” er det store køkken-alrum med plads til stort spisebord, masser af skabe og god bordplads og med nedgang til tør kælder i fuld stå-højde, der tillige kan anvendes til opbevaring.
Fordelingsgang til tilbygning med skabsplads, direkte udgang til haven og med adgang til kæmpe badeværelse med brus og plads til vaskesøjle.

Lys og højloftet 1 sal indeholdende:
3 pæne værelser med hver deres charmerende form, smukt lysindfald og skøn udsigt.Godt disponibelt rum, -i dag anvendt som walking closet.
Derudover tilbyder ejendommen en SÆDVANLIG skøn, helt UGENERT og ikke mindst SOLRIG baghave med både græsstykke og fliser samt en sød forhave med carport og velanlagt med stauder og roser.

En beliggenhed helt i top, en rigtig god planløsning og en flot nænsom renovering – for enden af Paradisgade!

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Anne Mette Safft

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse