Kannikeengen 9, Aakirkeby, 3720 Aakirkeby

YDERST VELINDRETTET 1-PLANS VILLA BELIGGENDE MIDT I ÅKIRKEBY PÅ ROLIG VILLA VEJ MED STOR GARAGE, CARPORT OG NEM HOLDT HAVE!
Ejendommen, som er opført i 1965 i vedligeholdelsesfrie og smukke hvide mursten, har en rigtig god planløsning med nem adgang til køkken, badeværelse, stue og værelser og en dejlig have som er nem at holde med græsstykke foran den vestvendte og flisebelagte terrasse. 
Her er en bred indkørsel til carporten eller til garagen (der i dag har dobbelt døre) og hvorfra der er videre adgang til fyrrummet og videre adgang til beboelsen, som har 3 gode værelser, ældre køkken og bad og en stor og LYS vinkelstue med direkte udgang til den vestvendte terrasse der er smukt indhegnet af et speciallavet hegn.  
Huset er løbende vedligeholdt med nyere vinduer og toilet, fået indlagt fjernvarme og opsat støbejerns brændeovn, men trænger dog til lidt forbedringer enkelte steder. 
Ejendommen er pt. udlejet, hvorfor kommende købet tidligst kan råde over ejendommen tidligst 1 år efter købstidspunktet.

Ejendommen er beliggende i Åkirkeby - som er Bornholms 3. største by - i det attraktive "Kannikeengen". Således tæt på skoler, idrætsfaciliteter, institutioner, flere seværdigheder etc. og i gå afstand til Byens Torv med mange gode indkøbsmuligheder, cafeer og restauranter samt læge og tandlæge. Hertil har byen flere årlige arrangementer såsom byfester, musikfester, juleoptog osv. og en yderst velfungerende borgerforening til at koordinere det hele.
Ligeledes er Åkirkeby centralt beliggende på øen, -grænsende op til Almindingen og med få minutters kørsel til dejlige sandstrande! 

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Anne Mette Safft

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse