Charmerende villa UDEN BOPÆLSPLIGT, romantisk og ugenert beliggende midt i Arnager By og med bare 1 minuts gang til vandkanten!

Varpeløkken 7, Arnager, 3700 Rønne

I det hyggelige fiskerleje Arnager med Nord Europas længste hav-bro, blot små 8 km sydøst for Rønne – Bornholms største by - ligger denne super velholdte villa i en sand paradishave. Villaen oser af charme og har 3 gode værelser og en lækker overdækket terrasse - alt velholdt og i yderst flot stand.
Haven er USÆDVANLIG hyggelig, UGENERT og løber hele vejen rundt om huset i et brus af stauder, roser, bærbuske og flere solkroge. I en af havens blomstrende afdelinger ligger et sødt anneks med plads til 2 senge og med overdækning bag til cykler, opbevaring etc.
Fra denne villa af, kan du på bare 1 minut gå direkte ned sandstranden for at morgenbade i, derefter nyde havelivets glæder dagen lang og evt. ende din aften med at slentre hen på Arnager røgeri til en lækker stor fiskebuffet.
Denne charmerende villa med nye vinduer indeholder:
Rummelig entré med god plads til overtøj.
3 store lyse værelser med flot lysindfald og udsigt til havens ro fra alle vinduer.FLOT badeværelse med smukke fliser, gulvvarme, pænt møblement og stort brusehjørne.Fint og velholdt spisekøkken med god bordplads, flere skabe og med direkte adgang til praktisk bryggers med videre udgang til gårdhaven.Kæmpe stue med brændeovn og udgang til den overdækkede nyere træterrasse med videre adgang til havens smukke plæner, stier og blomsterbede.
Dertil har villaen en lukket gårdhave til hyggelige grillaftner, en god værkstedsbygning med nyere profilbrædder i loftet, planterum samt en god garage med indkørsel fra vejen af og ligeledes med nye profilbrædder i loftet. 
Forhaven er flot ny-anlagt med et charmerende indgangsparti og byder gæsterne velkomne med en nyopført stenbrønd til blomster. 
Et lille UGENERT natur-univers - UDEN BOPÆLSPLIGT med fred og ro og hvorfra naturens gang kan nydes året rundt!

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Anne Mette Safft

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse