Villa Stubbegård ønsker nye eventyr!

Nexøvej 8, Aakirkeby, 3720 Aakirkeby

Midt i det smukke midt-bornholmske landskab, få kilometer fra Åkirkeby, ligger denne fine villa, opført i 1941. Villa Stubbegård trænger til renovering, men kan blive et skønt hjem tilmed med egen skov i baghaven! Også er ejendommen helt uden bopælspligt ....
Her er god plads, lyse rum og ny-slebne smukke plankegulve i den store stue, samt værelset i stueetagen. Her er rigtig mange muligheder for at lave et flot hus og villaen har stor charme.

Villaen står ryddet og tømt og alle udhuse og garager er ryddelige og lige til at gå til. Bag ejendommen er et stort skovstykke med fyrreskov – som man kunne lave stier og lysninger i, bruge det til dyrehold eller sanke brænde til mange vintres varme.

Villa Stubbegård med vinduer skiftet i 2014 med lav-energiglas indeholder:
Fin og rummelig entre med god trappe til 1 salen.LYS stue med mulighed for brændeovn og de smukke ny afhøvlede gulve. Stort regulært køkken med masser af bordplads og med mulighed for spisekrog.Hverdags entré med praktisk fliser på gulvet.Pænt flisebadeværelse med stort brusehjørne.Fyrrum med kombineret olie/brændefyr.
Højloftet 1 sal med stort uudnyttet loftsrum indeholdende:Repos med udgang til balkonen (skal renoveres)KÆMPE gennemgangsværelse med kvist (mulighed for opdeling).Stort teenageværelse med udsigt over markerne.Soveværelse med skabe og skøn udsigt over skoven.
Derudover er der flere gode og brugbare udhuse, garage til hele 3 biler, stort skovstykke på godt 2.400 m2 beplantet med grantræer samt en smuk forhave med flere frugttræer, en stor skærvebelagt indkørsel og en gårdhave.
En villa midt tæt på naturen og tæt på Åkirkeby med indkøbsmuligheder, skoler og idrætsfaciliteter, ridehal, cafeer og busforbindelser til hele Bornholm!

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Anne Mette Safft

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse