Liebhaveri UDEN BOPÆLSPLIGT med IMPONERENDE showroom til events, udstillinger, egen biograf el. lign

Pedersker Hovedgade 43, Pedersker, 3720 Aakirkeby

FASCINATION, FYLDIGHED & FREDSOMMELIGHED er kendetegnene for denne IMPONERENDE ejendom opført i 1888, udbygget i 1931 og anvendt som Pedersker Mejeri frem til 1971.

 

FASCINATION, er det første man tænker på, når man står foran de store vinduer og kigger op på denne SMUKKE hvidmalet ejendom som engang var hele byens omdrejningspunkt. Helt frem til 1971 var bygningen ”Pedersker Mejeri” og således opført med HØJT TIL LOFTET, flere gode længer, en skøn have og en aura, der bare emmer af historie. Efter nedlæggelsen af mejeriet huset ejendommen et byggefirma frem til nuværende ejer, der købte ejendommen i 2019. Ejendommen ejes i dag af Cecilia Hagstrøm, der over 1 års tid har GEMMENRENOVERET ejendommen med bl.a. flere nye badeværelser, nye gulve i flere af værelserne, indretning med interiør og ikke mindste givet mejeriet et helt unikt SHOWROOM og hvor alle renoveringer er udført med SANS FOR DE ORIGINALE DETALJER!

 

FYLDIGHED, er hvad ejendommen har, idet den rummer flere gode rum til kreativitet, mange gode værelser til fordybelse og stuer med masser af historie. Husets ”Hjerte-rum” er det store SHOWROOM med mulighed for afholdelse af events, egen biograf, dansesal, udstillinger etc. Ejendommen er omgivet af en gammel have med flere gode sol/hyggekroge, træer, buske og en gårdsplads belagt med hvide marmorsten.

 

FREDSOMMELIGHED, er hvad der fylder en, hvor end man befinder sig på ejendommen. Her er fred og ro og ejendommen lægger da også op til kreativitet, fordybelse, udstilling, butik, Bed & Breakfast eller anden virksomhedsform. Dernæst er ejendommen beliggende fredsommeligt med skøn udsigt over markerne og med ganske få minutters kørsel til Dueodde strand, -én af Bornholms smukkeste sandstrande!

 

                      LIEBHAVERI - UDEN BOPÆLSPLIGT - LANGT UDOVER DET SÆDVANLIGE!

 

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Anne Mette Safft

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse