Lys og FLOT moderniseret villa med nyere tag!

Thorsvej 1, Rønne, 3700 Rønne

Beliggende centralt i Rønne By, - Bornholms største by - forenden af hyggelig villa vej og lige overfor kommunal skole og flere idrætsfaciliteter,  ligger denne YDERST fine og FLOT moderniseret ejendom med masser af god plads. Her er dejlige LYSE rum med højt til loftet og en stor PRAGTFULD have med flere solkroge, smukke blomster, mulighed for både boldspil, trampolin og med god plads til mange hyggelige grillaftner. 
Huset er løbende renoveret med bl.a. nyere tag (2006), zinkinddækket kvist og zinktagrender og helt nye dør og vinduer med lyddæmpende lavenergiglas, fjernvarme-unit og nymalet indvendigt:

Denne centralt beliggende villa indeholder:*RUMMELIG og lys ”Bedst-entre” med god trappe til 1. salen.
*Stor, dejlig og utrolig LYS stue med ny-slebne plankegulve og nyere brændeovn (2017).
*Landligt køkken med rustikke fliser på gulvet og med udgang til HYGGELIG gårdhave.
*Rustikt flisebadeværelse med STOR muret brus og op muret møblement.
*Spisestue med hylder til opbevaring og med nedgang til tør kælder med fjernvarme-unit fra 2013.
Dejlig lys og åben 1. sal med højt til loftet indeholdende:
*God repos med adgang til 3 meget lyse værelser.
*2 gode børne/gæste værelser med plankegulve og med udsigt over hhv. haven og ned over vejen.*Lyst soveværelse med kvist og plankegulve.
Hertil en dejlig have med forhave mod vejen, stor græsplæne til boldspil, trampolin etc., flere gode solkroge til hyggelige grillaftener og gode muligheder for indretning af køkken/urtehave, blomsterbede el. lign.
Derudover er der SKØN og yderst solrig flisebelagt gårdhave med indgang til køkkenet og med adgang til udhus med god plads til barnevogn, haveredskaber, cykler eller mulighed for indretning af værkstedsrum.
Ejendommen er beliggende på Thorsvej ved Åkirkebyvej og således lige overfor skole, daginstitutioner, flere idrætsfaciliteter og i gå afstand til bager, indkøbsmuligheder, byens centrum og ikke mindst tæt på grønne områder, stor skov og sandstrand!

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Anne Mette Safft

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse