Villa ved Balka - uden bopælspligt!

Sdr Landevej 44, Balka, 3730 Nexø

Med bare få minutters gang til én af landets mest attraktive sandstrande på det sydlige Bornholm - Balka, og få kilometer til det idylliske fiskerleje Snogebæk, ligger denne fine villa eget skovstykke i baghaven og  helt uden bopælspligt ....
Her er god plads, lyse rum, værelse i stueetagen og den SKØNNESTE omkringliggende have. Bag ejendommen er et stort skovstykke på godt 4.000 m2 med primært fyrretræer
Villa, som for 10 år gennemgik en renovering og forbedring af isoleringsforhold indeholder:Fin entre med praktiske klinker på gulvet, nedgang til mindre kælder og god trappe til 1 salen.
Yderst LYS stue med højt til loftet og plads til både tv-afdeling og spiseplads.Soveværelse/gæsteværelse eller kontor med vinduesparti mod haven. Smart og nyere køkken med god bordplads og skabe.Hverdags entré / bryggersrum med udgang til solrig og flisebelagt terrasse, smukt terrazzogulv, god plads til overtøj og en helt unik og særpræget gruekedel.Mellemgang / fyrrum med stort glasparti, klinker på gulvet og med plads til vaskesøjle.Pænt flisebadeværelse med stort brusehjørne.
Højloftet 1 sal indeholdende:Sød, lille repos med adgang til pulterrum til opbevaring.Stort soveværelse indbygget skabe.Børne/gæsteværelse i dag anvendt som kontor og hobbyrum.

Derudover er der et 24 m2 stort udhus med plads til værkstedsrum, opbevaring af cykler, barnevogne, havemøbler etc., det store skovstykke på godt 4.000 m2 beplantet med primært grantræer, en yderst solrig og UGENERT terrasse, en smuk forhave beplantet med smukke staudebede samt bred indkørsel til ejendommen (som naboejendommen jf. servitut af 05.11.1954 har ret til at anvende ved tilkørsel / adgang til dennes ejendommen). Ejendommen har indlagt centralvarme til oliefyr, og der foreligger tilbud på indlæggelse af fjernevarme, gældende for år 2022 til kr. 35.000,- inkl. moms og inkl. bortskaffelse af oliefyret.
Ejendommen er i dag udlejet til lejer på ubegrænset lejeperiode.

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Anne Mette Safft

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse