Renoveret landejendom med godt 2,4 Ha jord.

Rømeregårdsvej 27, Aarsballe, 3700 Rønne

YDERST VELBELIGGENDE OG GANSKE UGENERT MED GODT 2,4 Ha JORD UDLAGT MED DE SKØNNESTE HAVER, PILE & POPPELSKOVE OG STORT ENGOMRÅDE, LIGGER DENNE FLOT RENOVERET LANDEJENDOM – MED HELT NYT TAG - OG MED BL.A. GODE LØSNINGER TIL OPVARMNING OG GODE UDLÆNGER MED MASSER AF PLADS!

 


Denne IDYLLISKE landejendom med værelser i stueplan indeholder:


 

* Bred indkørsel til gårdsplads og p-plads med plads til flere biler, trailer, campingvogn etc.

* Praktisk indgangsparti med adgang til både hoved beboelse og udlænge med vaske/fyrrum.

* Lækkert badeværelse med rustikke gulvfliser, gulvvarme, stort brusehjørne med glasparti, FLOT møblement, væghængt toilet og pyntet med turkis mosaik.

* 2 LYSE soveværelser / gæsteværelser eller kontor.

* Huset ”hjerte-rum” er den STORE og LYSE stue med loft-til-kip, FLOTTE gulve, dobbeltdøre til spisestuen og med udgang til HYGGELIG havestue med videre adgang til overdækket terrasse med udsigt over haven.

* Spisestue belagt med granit i mønster på gulvet.

* Fint køkken belagt med samme granit fliser og med masser skabsplads, bordplads, gode hårde hvidevarer (heriblandt en nyere indbygget opvaskermaskine) og med Reverse Osmosis vandfiltersystem med UV-filter og mineralfilter.

 

Lys 1. sal indeholdende:

* STORT soveværelse med walk-in closet og med adgang til stort og isoleret pulterum.

* Børne/gæsteværelse med skøn udsigt over marker.

 

Hertil byder ejendommen på en bred indkørsel til P-plads med plads til flere biler, Stor garage samt 2 sammenbygget længer til opbevaring af cykler/havemøbler/værksted etc., egen brønd med særligt filtersystem til vandet fra vandbrønden med UV-filter og mineralfilter, flere USÆDVANLIGE skønne og landskabelige haver smukt opdelt med fontæne klargjort til springvand i midten til hhv. pryds og urtehave med drivhus, sansehave med anneks, have til badminton, spil og leg samt et stort skovstykke indrettet med pileskov og poppelskov og stort eng-område bagerst oprindelig klargjort til ridebane.

 

                   SKØN LANDEJENDOM MED EN HELT FANTASTISK FAUNA & FLORA!

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Anne Mette Safft

Ejendomsmægler, MDE

Boliger, der også kunne have din interesse