Stort træhus i 1,5 plan i et af Gørlevs bedste kvarterer

Tjørnetoften 10, 4281 Gørlev

Stort træhus i 1,5 plan i et af Gørlevs bedste kvarterer.
Er du ude efter et sundt hus med masser af plads til den store familie? Så har du mulighed her. Dette hyggelige træhus er opført i 2003 og har hele 5 værelser. Det ligger i et super godt område på blind vej således du her kan være ugenert på alle måder.
Det indeholder: entre med trappe til 1. sal, stue med udgang til have, åbent køkken i forbindelse med stuen, bryggers med egen indgang fra carport, 2 værelser, badeværelse med brus.1 sal indeholder: stor repos , 3 værelser, toilet. Derudover forefindes carport fra 2006 med indbygget udhus.
Ejendommen ligger på en god lukket grund med randbeplantning og er anlagt således den er nem at holde. Her er græs samt lidt buske og træer. På havesiden er en dejlig stor flise terrasse hvor der kan hygges hele sommeren, eller grilles, med mindre du hellere vil slikke solskin fra en lænestol.
Ejendommen har ligeledes overdækket indgang med entre.
I Gørlev er du tæt på alt i forholdt til skole, sport, indkøb, offentlig transport og alligevel har du kun kort afstand til en uovertruffen natur både omkring Tissø, men også ved Reersø og Bjerge Strand. 
Ligeledes kan du flere gange om året køre tur med det lokale damplokomotiv, da der arrangeres udflugtsture fra Gørlev. Byen har også et godt og rigt foreningsliv ligesom du på kort tid kan køre til både Kalundborg eller Slagelse.
Her er også årligt dyreskue/kræmmermarked i byen samt mange andre gode tiltag, som fremmer sammenhold og oplevelser. Du finder både offentlig, privatskole, efterskole i området. 
Derfor et rigtig godt sted at bosætte sig. 

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Michael Vinter

Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse