En ægte liebhaver ejendom med 180 graders vandudsigt.

Klintedalsvej 20, 4400 Kalundborg

En rigtig liebhaverejendom på 370 m2 med den mest pragtfulde panoramaudsigt ud over Kalundborg fjord, store lyse rum samt 50 m2 udsigtsterrasse. Ejendommen er oprindelig bygget i 1977 fuldmuret med brændte sten af økonomidirektøren på Carmen Curlers og siden (i 2004) tilbygget og moderniseret.

Ejendommen rummer alt, hvad hjertet kan begære, bl.a. store lyse rum, et superkøkken med skøn udsigt og udgang til en stor udsigtsterrasse samt en kæmpe gildesal på 65 m2.

Villaen ligger på en syd skrånende grund ca. 4 km. fra Kalundborg på Klintedalsvej, som er Kystvejens forlængelse. Foran villaen er der marker, der strækker sig ca. 250 m ned til vandet. Villaen ligger højt og tilbagetrukket fra vejen med SF-sten i indkørslen og har en vidunderlig udsigt over fjorden. Ikke langt fra skole og lokalkøbmand samt bybus med stoppested udfor indkørslen.

Boligen er i 2 plan samt 40 m2 krybekælder under gildesalen.
Den rummer i nederste plan hall med trappe til øverste etage, 3 soveværelser, stort skabsrum, stort bryggers, badeværelse m. kar og separat ekstra bruserum i forbindelse med gildesalen. Gildesalen på 65 m2 ligger under udsigtsterrassen og har indgang til lagerrum med hylder samt sauna og bruserum. Desuden har gildesalen direkte udgang til en stor fliseterrasse, nedgang til krybekælder (tidligere svømmebassin på 10 x 4 m.) gennem lem i gulvet samt et specielt smukt vindues arrangement, hvorfra udsigten over fjorden kan nydes.

Overetagen indeholder en ca. 50 m2 udsigtsstue med udgang til svalegang, stort smukt spisekøkken med udgang til udsigtsterrassen over gildesalen, stort soveværelse/kontor samt nyere badeværelse. Fra denne etage er der udgang til baghaven, som bl.a. rummer 6 store højbede samt et 12 m2 drivhus.
For enden af indkørslen er der desuden en stor dobbeltgarage med udhus samt et lille hus, f.eks. til brænde. I plan med vejen er der en frugthave med æble- og pæretræer samt en separat indkørsel.

På taget er installeret solpaneler, i alt 39 m2, med en max. ydelse på 6 kW. Dette solcellesystem skal dog på grund af gældende regler købes separat. Desuden er der en luft til luft varmepumpe og en stor brændeovn i den store stue. Kabel TV fra Ka-net er installeret.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Michael Vinter

Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse