1-plans parcelhus centralt i Gørlev by

Tværstenen 7, 4281 Gørlev

Parcelhus centralt i Gørlev by.
Er du ude efter et 1-plans hus centralt i Gørlev by? Så kunne dette være huset for dig. Huset ligger på Tværstenen, som er en side gade til hovedgaden. Selvom du ligger på en stille parcelhusvej er du kun få minutter fra alle byens former for indkøb, skole, sport, institutioner etc. Mere centralt kan det dårligt blive.
Huset er opført i 1965 og pænt vedligeholdt og fremstår derfor lyst og indbydende til en ny beboer. Ejendommen er tom for køber og kan derfor overtages hurtigt.
Det indeholder: Entre/fordelingsgang, værelse med indbyggede skab, værelse med indbygget dobbelt skab, soveværelse med indbygget skabsvæg, badeværelse med kar/brus, køkken med lille spiseplads, bryggers med udgang samt installeret gasfyr, lys vinkelstue med udgang til havestue, havestue med udgang til have/terrasse. 
Ejendommen opvarmes med centralvarme fra gasfyr og har støbte gulve.
Derudover forefindes garage samt værksted med indlagt strøm som har en størrelse som gør at du kan udøve en hobby eller have base for et lille erhverv.
Grunden er anlagt nem at holde, med græs, randbeplantning samt lidt træer og buske. Den er dejligt lukket således du ugeneret kan nyde udelivet. Der er en lille tilhørende flise terrasse som er delvist overdækket, således du her kan side og nyde det uanset hvorledes vejret udvikler sig.
Fra Gørlev by, er du tæt på både Slagelse og Kalundborg. Her er ca. 15 min i bil samt offentlig transport i begge retninger. Du er heller ikke langt fra smuk natur både ved Åmosen eller Tissø og du har har kun ca. 8 min i bil til nogle af områdets bedste badestrande ved både Bjerge strand samt Reersø.
Et rigtig hyggeligt hus med mange muligheder og en hyggelig atmosfære og godt indeklima.

    Boliger, der også kunne have din interesse