Dejligt fritidshus i Kaldred Ferieby.

Birthevej 14, Kaldred, 4593 Eskebjerg

Dejligt fritidshus i Kaldred Ferieby.
Her finder du godt lille fritidshus som du kan sætte eget præg på og gøre til din private perle. Det ligger dejligt ugenert for enden af blind vej bagerst i området, hvilket bevirker at her ingen trafik forekommer. Fra ejendommen er direkte sti forbindelse rundt i området.
Ejendommen er oprindelig opført i 1965 men ombygget og delvist moderniseret i 1995 og fremstår lyst og pænt.
Den indeholder: Åbent køkken/alrum med pænt nyere køkken, stue, værelse, badeværelse med brus.Her er ligeledes indbygget depot rum med indgang udefra. Det kan evt. ombygges til at være en del af boligen.
Derudover forefindes anneks/udhus.
Ejendommen ligger på en hyggelig lukket grund med randbeplantning samt ældre træer og buske og foran ejendommen er anlagt en hyggelig terrasse samt overdækning således fritiden kan nydes under åben himmel, hvis du ikke hellere vil grille eller spille fodbold eller stangtennis på den hyggelig grund. 
Ejendommen ligger i Kaldred Ferieby som er et stort sommerhus område små 10 min kørsel fra Kalundborg, Jyderup og ca. 50 min fra København. Der findes i området fiske sø og der er kun ca. 8 min kørsel til det fredede Vesterlyng, hvor der findes en uovertruffen natur, løsgående dyr, gode fiskemuligheder samt en rigtig god badestrand. 
Der er mulighed for indkøb i både Kalundborg, Jyderup eller nærliggende Eskebjerg, alle ugens 7 dage. Der forefindes ligeledes offentlig transport i form af bus, som krydser området.
Her finder du et fritidshus til rimelige penge lige til at overtages. Det skal bemærkes, at da ejendommen er en del renoveret af sælger, mangler der dog stadig lidt småting som lidt lister, maling etc. som en køber må påregne selv at udføre.

    Boliger, der også kunne have din interesse