Åbent hus med tilmelding
22. oktober kl. 16:00 - 17:00
Tilmeld

Villa med hæmningsløs 180 graders udsigt over Sejerøbugten

Lærkebakken 27, 4400 Kalundborg

Eksklusiv 180 graders udsigt over Sejerøbugten

Dette vidunder af bolig ligger næsten 60 meter over havet, med den mest overdådige udsigt. Når du ankommer til adressen underspiller ejendommen sine fordele – men kør ikke videre før du har oplevet ejendommen indefra og fra havesiden.
På Røsnæs finder du Sjællands svar på Skagen med vand på 3 sider med det skønneste lys året rundt. 
Beliggenheden er 5 km. Vest for Kalundborg by, mod Røsnæs - på en fredelig, lukket villavej med gode naboer og genboer og en velfungerende grundejerforening  med kort til daginstitutioner, skole, indkøb samt transport.
 Ejendommen er opført som vinkelhus i 1971 og løbende vedligeholdt og moderniseret. Sidste år blev det monteret nye zink tagrender, sternbrædder og hoveddør mm.  Huset ligger på en skrånende grund, hvilket sikrer den fantastiske udsigt over Sejerøbugten, Sejerø, Nekselø, Saltbæk Vig, og Bjergene i Odsherred.

Flot og meget velholdt gulstens vinkelvilla som indeholder: Entre, gang, 3 værelser med indbyggede skabe, samt dør fra soveværelse til kæmpe ædeltræ-terrasse, badeværelse med kar/brus og gulvvarme, bryggers med installationer og egen indgang, gæste badeværelse med brus og gulvvarme, flot nyere udsigts-køkken i åben forbindelse med stue med udgang til den store ædeltræ terrasse. Der er udsigt fra alle værelser og stue samt køkken.
Der er 2 store nybyggede kvalitets carporte samt udhus og drivhus.

Naturgrunden er nem at holde med randbeplantning beliggende mod åbne marker. Der er også dejlige frugttræer og buske. Her er 2 lækre terrasser bygget i ædeltræ den ene med havepejs og måske verdens smukkeste udsigt.
Forestil dig, at kunne opleve total ro og fred og en stjernehimmel uden forstyrrende lys. Der er kort afstand til kystskoven og fjorden med bademuligheder, samt til Kalundborg Golf klub. Er du mere til traveture i naturen kan Røsnæs natur varmt anbefales.  
Udsigt kender ikke forskel på sommer og vinter – det er bare fantastisk året rundt. Her har du mulighed for at kombinere dine sommer- og vinterdrømme i ét.
 Den helt unikke udsigtsvilla med masser af X-faktor venter på dit besøg. Ejeren glæder sig til at fremvise – ring på 40147590 

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Henrik Andersen

Cand. jur., Ejendomsmægler & Valuar

Boliger, der også kunne have din interesse