Muremester villa tæt på Holbæk med værksted/garage.

Sdr Jernløsevej 13, Sdr. Jernløse, 4420 Regstrup


Muremester villa tæt på Holbæk med værksted/garage.

Hvis du kunne tænke dig, en dejlig, lys og indbydende villa i 3 plan, med en meget stor muret garage/værksted, som ligeledes er tæt på Holbæk, så skal du helt sikkert se mere på denne ejendom.

Den er oprindelig opført i 1950 men er igennem årene moderniseret , hvorfor den i dag fremstår lyst og indbydende, klar til en ny ejer. Den er opført i 3 plan.

Den indeholder: stue plan med lille entre, flot lyst køkken, stue/spisestue med brændeovn samt udgang til terrasse, stor stue med dobbeltdør, badeværelse med brus og gulvvarme, gang med trappe til 1. sal og kælder. 1. sal indeholder: repos/gang, stort værelse, soveværelse, værelse, badeværelse  samt depot rum. Kælderen indeholder: kontor, vaskerum med fryser, disp. rum, depotrum, disp rum/bryggers. Derudover forefindes stor muret bygning med dobbelt garage/porte som kan bruges som værksted etc. som har fuldt loft samt disp. rum. Ejendommen opvarmes med centralvarme fra gasfyr.

Denne ejendom giver alle muligheder for en stor familie og her kan du udfolde dig på alle de 3 plan. Kælderen virker fin og anvendelig og kan bruges til mange formål. Er du mindre selvstændig eller bare elsker at rode med mekanik, så giver tilbygningen dig alle muligheder.

Grunden er anlagt pænt med randbeplantning samt græs, således den skulle være relativ nem at holde. Her er gode terrasser og masser af kroge alt efter vind og vejr og hvis du elsker at nyde udsigten over området, kan dette let gøres fra det høje træterrasse med udgang fra stuen.

Fra ejendommen er kort afstand til både Holbæk samt omkring liggende byer og her er ikke langt til skole, hal, sport eller institutioner. Har du brug for at køre mod København eller Kalundborg, kan dette let foretages og der er ca. 30 min begge veje. Til Holbæk har du ca. 10 min.

En dejlig ejendom, som skal ses og opleves !!!

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Michael Vinter

Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse