Har du drømmen om at bo i Sæby Mølle, så er chancen her !! NB: Mulighed for flex bolig status !!

Sæbyvej 23, Sæby, 4270 Høng

Har du drømmen om at bo i Sæby Mølle, så er chancen her !! (Mulighed for flex bolig)

Den tidligere Sæby Mølle, som ligger højt med skøn udsigt over marker, er ombygget til bolig i 2 etager. Den er oprindelig opført i 1877 og har masser af historie bag de meter tykke mure. 100 år efter, nemlig i 1977 blev den ombygget og i dag fremstår den 8 kantede bygning som ren bolig.

 

Den ligger i den lille by Sæby, ikke langt fra Høng og Gørlev. Der er ikke langt til Sæby parken eller det skønne område ved Tissø.

 

Den indeholder i stueplan: entre med trappe til 1. sal, badeværelse med brus, stue, bryggers og fyrrum. 1. sal indeholder: køkken, stue med pille ovn, værelse.

 

Fra ejendommen samt 1 sal er der skøn udsigt over området/åbne marker og ejendommen ligger roligt placeret, da den er tilbage trukket fra vejen og de øvrige ejendomme.

 

Derudover forefindes carport, udhus, drivhus samt havehus, hvor aftener og årstiderne kan nydes i den smukke natur. Dette er stedet hvor du kan nydevind og vejr, have en hyggelig grill fest, eller bare nyde det store dyreliv som findes i området.

 

Ejendommen ligger i Sæby, som kun er få km fra Høng by. Her er ligeledes kort afstand til Gørlev og i området har du en smuk natur og kort afstand til området ved Tissø.

Vil du til en større by i Slagelse, tager dette ca. 20 min i bil. I både Høng og Gørlev findes både skoler, sport, institutioner samt de fleste former for indkøb til det daglige.

En spændende ejendom, med masser af historie og hygge. Skal opleves !!!

 

Da ejendommen ligger i et område som af Kalundborg Kommune er udpeget til flex bolig område, er der mulighed for at ejendommen kan benyttes til dette (som et fritidshus)

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Michael Vinter

Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse