Dejlig villa i landlige omgivelser og udsigt til åbne marker

Bjergstedvej 9, 4460 Snertinge

Dejlig villa i landlige omgivelser og udsigt til åbne marker.

Hvis du er ude efter en flot, hyggelig kvalitets villa, som ligger ugenert i en skøn natur med udsigt over området, så skal du se mere på denne ejendom.

Her får du masser af plads, da ejendommen har hele 178 m2 bolig. Den er oprindelig opført i 1939 men væsentlig ombygget i 2004 og fremstår derfor pænt, lyst og indbydende.

Ejendommen indeholder: entré, stue med brændeovn, soveværelse, badeværelse med brus, vaskemaskine samt gulvvarme, lyst pænt køkken med spisekammer, lille stue med udgang til have/terrasse, bryggers med fryser og tørretumbler, disp. rum.

1. sal indeholder: værelse, soveværelse med udgang til svalegang/altan, værelse samt disp. rum forberedt til badeværelse.

Derudover forefindes garage med oliedyr samt carport og udhus.

Grunden er dejligt indrettet med randbeplantning samt terrasser/hyggekroge således her er mange steder at nyde naturen samt årstiderne. Har du lyst til at dyrke din egen køkkenhave, er her masser af muligheder for dette. 

Ejendommen ligger placeret tæt på Snertinge og her er kun ca. 20 min til Holbæk eller 15 min til Jyderup/Kalundborg i bil. Bussen stopper tæt på ejendommen og skal skole bussen benyttes, kører den forbi ejendommen.

Vil du en tur til stranden ved det smukke Havnsø, er der kun ca. 10 min kørsel og her finder du nogle af områdets rigtig gode badestrande, især på det fredede område på Vesterlyng.

En skøn ejendom i rigtig god stand, som skal ses og opleves !!!

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Michael Vinter

Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse