Stort parcelhus i Årby med mange værelser og mulighed for liberalt erhverv.

Bakkevej 2, Årby, 4400 Kalundborg

Stort parcelhus i Årby med mange værelser og mulighed for liberalt erhverv.

Her finder du et stort parcelhus med rigtig mange muligheder. Her har tidligere været en frisør, hvorfor der er oprettet en separat afdeling med egen indgang og vand. I dag benyttes det dog som stort bryggers, kan man let ændres, eller opdeles til værelse til evt. teenager.

Ejendommen er oprindelig opført i 1962 men ombygget/tilbygget i 2016. Ejendommen er løbende moderniseret i den ældste del, således hele ejendommen i dag fremstår lyst og klar til den helt store familie og god plads til mange børn.

 

Den indeholder: stor entre (tidligere bryggers), køkken i åben forbindelse med stue/spise stue som har udgang til terrasse, stort værelse/bryggers som er tidligere frisør afdeling (kan indrettes til værelse eller liberalt erhverv igen) med egen indgang, 2 badeværelser med brus samt 4 store værelser.

 

Grunden er indrettet med randbeplantning samt udlagt med græs samt hyggelige terrasser og en flot forhave med parkering. Den er anlagt således den er relativ nem at holde, således der er masser af tid til hygge, leg eller bare afslapning.

 

Ejendommen ligger på en blind vej i den lille by Årby, som er tæt på Kalundborg by. Du er ligeledes tæt på en skøn natur og åbne marker. Fra ejendommen er der og kort afstand til skov og strand, ligesom som områdets skole, sport og institutioner er inden for kort afstand.

 

Der er offentlig transport i området, hvorfor det er nemt at komme til Kalundborg samt alle områdets arbejdspladser eller indkøb.

 

I Kalundborg forefindes et rigt udbud af skoler og uddannelser, ligesom du finder et varieret udvalg af indkøbsmuligheder. I området er mange foreninger og masser af tilbud om sport eller andre interesser.

 

En dejlig ejendom som skal opleves.

 

 

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Michael Vinter

Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse