Dobbelt hus med 2 boliger samt stor grund

Møllehøjvej 2A + B, Kærby, 4400 Kalundborg

Dobbelt hus med 2 boliger samt stor grund.

Her finder du en mulighed, for at erhverve hele 2 boliger på samme tidspunkt. Ejendommen er indrettet som et dobbelthus med 2 boliger, som dog i dag benyttes af 1 familie hvorfor begge boliger har forbindelse til hinanden. Dette kan dog ændres, hvis en køber måtte ønske dette.

Ejendommen er oprindelig opført i 1890 men er ombygget/tilbygget i 1976 hvor bolig 2 er opstået.

Bolig 1 indeholder: Entre/gang med trappe til 1. sal, entre fra anden side af bygning, ældre badeværelse med brus og kar samt sauna, værelse, kontor/værelse, stue m/varmepumpe, soveværelse, stue med brændeovn, stort spisekøkken med dør til have/gårdsplads. På 1 sal findes: repos, toilet/wc, stue samt 3 værelser.

Bolig 2 indeholder: entre, fyrrum med pille fyr, bryggers med vaskemaskine/tørretumbler, wc/vask, stor stue/gilde sal med trappe til 1. sal, som indeholder: stor repos, 3 værelser, stort køkken/alrum. Her forefindes direkte adgang til bolig 1 via 1 sal. Denne kan do lukkes til.

Mellem boligerne forefindes en overdækning.

Her er en tilhørende stor garage/værksted.

Derudover forefindes dejligt gård areal med swimmingpool ligesom som en ældre have med randbeplantning og udlagt med træer, buske og græs.

Ejendommen ligger i den lille by Kærby, som er et roligt område tæt på Kalundborg by. Du har derfor kun få km til Kalundborg by eller Rørby, hvor du finder alle muligheder i enten indkøb, skoler, sport og fritids aktiviteter, ligesom har ikke er langt til store natur oplevelser.

En ejendommen med mange muligheder for den store familie, 2 familier eller til udlejning.

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Michael Vinter

Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse