Stor rummelig villa i skønt område

Røsnæsvej 148, 4400 Kalundborg

Stor rummelig villa i skønt område.
Velbeliggende og rummelig 1,5 plans ejendom opført i 1890 men ombygget i 1980. 
Ejendommen er beliggende i Kalundborgs vestlige del og har kun ca. 5 minutters gang til fjorden. Den er tæt på skolevej til Nyrupskolen samt idrætshal og boldbaner. Den rekreative "Kystskov" med masser af løbestier er tæt på, ligesom der kun er 5 min kørsel til Kalundborg Golfklub. Bybussen holder næsten uden for døren, hvorfor det er nemt at komme til bymidten eller Kalundborg Station, hvorfra der er timedrift til København.
Ejendommen er en ældre ejendom, som er moderniseret i senere tid. Der er synlige bjælker under loftet og nogen steder er der ikke normal lofts højde. 
Den indeholder: entre/indgang, badeværelse med kar, 2 værelser, kontor/kammer, køkken m/spiseplads, stue, trappe rum til 1. sal med udgang til lille garage, bryggers/tidligere fyrrum. 1. sal indeholder: har udsigt til Kalundborg Fjord og har 3 værelser samt stor stue (denne stue har tidligere været værelser jfr. plantegning af 1 sal.) Derudover forefindes tidligere staldbygning/værksted med loft samt en carport.
Ejendommen opvarmes med centralvarme fra fjerne varme.
Have og grund er anlagt delvist som have og skov. 
Ejendommen ligger i et attraktivt område hvor du ikke er langt fra byen, eller en skøn natur samt stranden. Så er du til sport/fiskeri, strand, nærhed til byen, skole/fritid eller den skønne natur på Røsnæs, så bør du se på denne ejendom og dens muligheder. 

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Henrik Andersen

Cand. jur., Ejendomsmægler & Valuar

Boliger, der også kunne have din interesse