Købsaftale udsendt !!!

Lyngstræde 4G, Havnsø, 4591 Føllenslev

Super flot og velholdt ejerlejlighed med udsigt.

Hvis du er ude efter en skøn lejlighed, hvor du har udsigt over området og kun ca. 150 meter til stranden, så er dette lejligheden for dig.

Den er beliggende i Havnsø, kun få hundrede meter fra havnen samt stranden. Den er placeret i et lukket område, hvorfor her er roligt og fredeligt.

Ejendommen er opført i 2007 og lejligheden ligger på 1. sal. Dette betyder at denne har en stor repos ved indgangen.

Lejligheden indeholder: Entre, flot badeværelse med brus samt vaskemaskine og tørretumbler, flot køkken i åben forbindelse med stue, soveværelse med skabsvæg, værelse, dejlig lys stue med brændeovn samt udgang til 2 terrasser, hvoraf den ene er stor og den anden lille. Lejligheden opvarmes med centralvarme fra gulvvarme med rum styring. Lejligheden fremstår super flot og yderst velholdt, hvilket foreningens bygninger og område lige bærer præg af.

Havnsø er et område med skøn natur, dejlig strand og en hyggelig by med muligheder for indkøb i den lokale brugs. Alt sammen indenfor gåafstand. Ligeledes finder du en havn, hvor til masser af sejlere året rundt kommer, ligesom du har færge forbindelse til Sejerø og Nekselø.

I sommer halvåret er her masser af aktiviteter som både musik og loppemarked hver lørdag på havnen. Der er også sauna på havnen. Her forefindes ligeledes mulighed for daglige indkøb, samt cafe, grill, is hus, spisested etc. Her er kort afstand til det fredede natur område på Vesterlyng, hvor dyr går frit rundt og der ligeledes er bademuligheder fra de offentlige sandstrande, som er nogen af de bedste i området. Ligeledes er der forbindelse med offentlig transport i området. 

NB: Nærværende lejlighed ligger i et område, hvor der kan opnås
fleks bolig tilladelse således lejligheden kan benyttes som en fritidslejlighed.

    Boliger, der også kunne have din interesse