Helårsjendom i hjertet af Kaldred

Eskebjergvej 83, Kaldred, 4593 Eskebjerg

MULIGHED FOR FLEXBOLIG!!! 

Er du på udkig efter et hyggeligt hus, hvor du har muligheder for at dyrke din hobby eller er mindre selvstændig? Så har du muligheden her i denne hyggelige ejendom med garage som har plads til 3 biler. . 
Huset er opført i 1961 og har 111 bolig m2 og er placeret ud mod asfalt vejen i Kaldred Ferieby. Grunden er på hele 2.455 m2 og har randbeplantning og er udlagt med træer, buske, græs samt gårdsplads, hvilket gør den relativt nem at holde. 
Ejendommen består af flere bygninger hvoraf huset indeholder: Entre/gang, pænt køkken, vinkel stue med udgang til udestue som har dør til have, soveværelse, værelse, værelse samt badeværelse med brus. Derudover forefindes en lille viktualie kælder. En god hyggelig ejendom med store muligheder på både grund og i den store garage. 
Der er tilhørende garage/udhus med plads til 3 biler samt et drivhus.
Ejendommen ligger placeret ca. midt i Kaldred Ferieby som er et stort sommerhus område små 10 min kørsel fra Kalundborg, Jyderup og ca. 50 min fra København. Der findes i området fiske sø og der er kun ca. 8 min kørsel til det fredede Vesterlyng, hvor der findes en uovertruffen natur, løsgående dyr, gode fiskemuligheder samt en rigtig god badestrand. 
Der er mulighed for indkøb i både Kalundborg, Jyderup eller nærliggende Eskebjerg, alle ugens 7 dage. Der forefindes ligeledes offentlig transport i form af bus, som krydser området ud for ejendommen.
Ejendommen sælges af RobinHus af ejendomsmægler Henrik Andersen, som i øvrigt også varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan mægler kontaktes på Tlf.: 5191 7077

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Michael Vinter

Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse