Hyggelig fritids landbrugs ejendom tæt på stranden

Reersøvej 13, 4281 Gørlev

Hyggelig fritids landbrugs ejendom tæt på stranden.
Her finder du en rigtig hyggelig ejendom, med masser af plads til både mennesker, dyr og hobbys. Den ligger i kort afstand til Bjerge Strand samt Reersø og har ca. 3,5 hektar jord til, hvilket betyder at du har plads til enten dyr eller egen avl af afgrøder.
Den er oprindelig opført i 1875, men er ombygget og moderniseret flere gange siden og indeholder både bolig samt værksted/lade således her er et utal af muligheder for interesser. Her har også tidligere været selvstændigt erhverv.
Boligen indeholder: indgang til stue/hobby rum med brændeovn og trappe til 1. sal, gang, badeværelse med brus, åbent køkken i forbindelse med stue samt brændeovn og med dør til have, værelse, samt adgang til lade/værksted samt har depot rum.1. sal indeholder: gang/repos, stue, værelse, badeværelse med brus.
Ejendommen er holdt i den gamle hyggelige stil og ejendommens jord ligger uden for ejendommen, på samme side af vejen som ejendommen. I dag har sælger indrettet en stor hyggelig have/grund hvor her er masser af muligheder. Den er beplantet med buske og træer og her er mulighed for at dyrke egne afgrøder. Skulle køber have lyst til at holde dyr i form af heste eller andet, er der rig mulighed for dette også.
Fra ejendommen er her kun ca. 5 min til Bjerg Strand, ligesom området ved Reersø eller Gørlev kan nås på ca. 10 min i bil. Der kører offentlig transport i området og i Gørlev finder du typisk de fleste former for indkøb, skoler, institutioner etc.
Området er utrolig dyrerigt og her er en storslået natur. En ejendom med rigtig mange muligheder.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Michael Vinter

Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse