Skøn villa i 1,5 plan med masser af plads i "strandkvarter"

Gl Røsnæsvej 24, 4400 Kalundborg

Hvis du er ude efter en flot villa i 1,5 plan med plads til den store familie, hvor du tilmed har udsigt over Kalundborg Fjord i det populære "Strandkvarter" hvor her kun er ca. 5 min gang til stranden? Så skal du så absolut se nærmere på denne villa. 
Ejendommen er oprindelig opført i 1938 men væsentlig ombygget i sin nuværende form i 1998 og fremstår i dag velholdt i gule sten og beton tegltag. Grunden er lukket med randbeplantning og er anlagt nem at holde, således du i det daglige kan bruge tiden på andre gøremål. 
Den indeholder: entre, stor spise/opholdsstue i åben forbindelse med køkken, hvor du har udsigt over grund/vandet samt udgang til udestue og trappe til 1. sal, flot lyst køkken med god plads hvor familien kan være sammen, stort værelse, meget stort bryggers med egen indgang, depotrum under trappe, badeværelse med brus, dejlig isoleret udestue med udgang til have, hvor alle tider og vejr typer kan nydes mens du stadig har udsigten over vandet. 
1. sal indeholder: gang, 3 værelser, stue med udsigt over vandet/området, badeværelse med brus. 
I tilgift forefindes ligeledes muret garage i gule sten med beton tegl som har rulleport og her er et dejligt stort værksted/hobbyrum samt depotrum og mellem hus/garage er anlagt fin flise indkørsel samt parkerings område, således flere biler nem kan holde på egen ejendom.
Fra ejendommen er man tæt på alle de daglige fornødenheder og afstanden rundt i byen er kort til både indkøb, folkeskole, gymnasium, pasningstilbud etc. Ligeledes er der kort afstand til Kalundborg Station ligesom der krer bus i området. 
Her findes også alt i sports- og idræts faciliteter, med mindre du bare gerne vil tage håndklædet over skulderen og gå ned til standen og tage en daglig svømme tur. 
Ejendommen sælges af RobinHus ejendomsmægler Henrik Andersen som også varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning eller andre spørgsmål kan ejendomsmægleren kontaktes på tlf. 5191 7077.

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Michael Vinter

Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse