Stort hus m/mange muligheder

Peder Madsens Vej 17, 4291 Ruds Vedby

Her udbydes en dejlig villa centralt i Ruds Vedby. Det ligger på en rolig vej i centrum, således du er tæt på stationen, skole og institutioner, indkøb etc. Huset er stort og venter på en ejer der kærligt ønsker at udvikle og udnytte husets fulde potientiale. Det ligger på en god lille lukket grund, som kan udvikles som køber ønsker og har en stor terrasse hvor sol og aftenen kan nydes i ro og fred.
Det indeholder: Entre, badeværelse med brus, stor vinkel med døre til have/terrasse, køkken, trappe til 1. sal, trappe til forsænket plan i bygning 2. På 1 sal forefindes: repos samt 2 værelser. I bygning 2 forefindes Indgang med trappe til kælder, bryggers, mellem gang med dør til have/terrasse, toilet samt 2 værelser. Den lille kælder indeholder fyrrum med gasfyr, samt 2 disp. rum.
I denne ejendom får du et centralt byhus med rigtig mange m2 og for den kreative, kan denne ejendom udvikles til en lille perle. På grund af sin centrale beliggenhed er du tæt på alt og alligevel ligger du tilbagetrukket fra byens hovedstrøg, sålede her er fredeligt og et dejligt familie område.
I Ruds Vedby finder du et godt nær miljø, med masser af foreninger, skole, institutioner, hal, boldbaner, friluftsbad, daglige indkøb, VedbyGård og mange andre dejlige ting. Her er nem transport i form af tog og bus og er tæt på både Slagelse, Kalundborg, Sorø, Jyderup og Holbæk.
Se evt. mere på
www.rudsvedbynyt.dk

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger i samarbejde med ejendomsmægler Henrik Andersen varetager fremvisninger. Alle øvrige opgaver i forbindelse med salget af mæglerfaglige opgaver, varetages af ejendomsmægleren. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf 2184 5954. Alle spørgsmål og henvendelser vedrørende salget i øvrigt kan rettes til mægler på tlf 5191 7077.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Henrik Andersen

Cand. jur., Ejendomsmægler & Valuar

Boliger, der også kunne have din interesse