Villa tæt på havn/vand i Havnsø

Havnevej 48, Havnsø, 4591 Føllenslev

Her er ejendommen, som er rig på muligheder for indretning af rum og beboelse.
Med et beboelsesareal på 169 kvm, og disponible rum på 99 kvm, har ejendommen et kæmpe potentiale for at gøre sig det bekvemt også hvis man er mere end en lille familie.
 Moderniseringen af huset er tænkt til at gøre det vedligeholdelsesfrit. Huset er oprindeligt opført i 1947, og moderniseringen er påbegyndt i 1997; bla. med nyt tag, pvc vinduer og yderdøre.
Huset indeholder: Entre med trappe til første sal og til kælder. I stueplanet er der værelse med gæstetoilet, køkken/alrum med udgang til have og Stue en ‘suite med brændeovn. Førstesalen indeholder repos, badeværelse, Køkken/alrum og 2 værelser. I den tørre kælderetage er det kun fantasien, der sætter grænser for at skabe rum til udfoldelser, her er et badeværelse og fyrrum samt flere disponible rum.

Haven er dejlig åben, nem at holde og her er der plads til at skabe sine egne rum.      

Havnsø strand ligger inden for 5 minutters gåafstand og havnen ca. 10 min. Her er der færgeforbindelse til Sejerø og Nekselø. Der er en Daglig-brugsen i Havnsø og på havnen kan man købe friske fisk.
 Det er muligt at dyrke flere forskellige former for vandsport. 
Fra Påske og frem til efter Efterårsferien er der i byen et rigt folkeliv med restauranter, kræmmermarkeder, musikarrangementer og minigolf. Desuden er der Kajakklub, Sejlklub, Saunaklub og Værftet (et kultursted) er også værd at kikke nærmere på. Det skønne Vesterlyng er kun et stenkast væk; det er et fredet lyngområde med en af Danmarks bedste badestrande og græssende dyr.
Havnsø har gode faste busforbindelser lige fra, morgenstunden til ud på aftenen, til større byer, som Holbæk, Kalundborg og Jyderup, der er et trafikknudepunkt hvor man kan komme videre med tog til København og bus til Slagelse etc. Til Holbæk, Kalundborg, Slagelse og Nykøbing Sj. er der landevej. Hvorimod der til København er motortrafikvej og motorvej.

Mulighed for dagpleje, børnehave, fritidsordning og halaktiviteter. Skole går fra 0-9 klasse og ligger kun få km væk, og er tilgængelig med offentlig transport.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Michael Vinter

Salg & Vurdering

Boliger, der også kunne have din interesse