Masser af plads, fredelig beliggenhed.

Pytten 7, Viby, 5580 Nørre Aaby

Særdeles velholdt villa med masser af plads. Der er blandt andet nyt køkken, nyt badeværelse og nyt bryggers, og alle vinduer i stueplan er skiftet.

Beliggenheden er ganske fredelig i et mindre lokalsamfund kun et par km. uden for Nørre Aaby. Herfra er man hurtigt i Middelfart eller på motorvejen, hvis man skal længere væk eller øst over.

Det centrale for villaen er et stort, nyt køkken med masser af skabsplads, og en åben forbindelse til alrummet. Her er der plads til hele familien omkring spisebordet, og man kan gå direkte ud til en stor vestvendt terrasse, hvor man, ganske uforstyrret, kan nyde solen det meste af dagen.

Indgang er direkte fra den dobbelte carport, og man kan således komme tørskoet fra bilen og ind i villaen.

Fra bagindgangen kan man enten komme ind i det nye bryggers med god skabsplads og vaskefaciliteter og videre ind i villaen, eller ind i værkstedet/hobbyrummet/garage hvor træpillefyret er placeret.

Stueplan indeholder også to værelser og et nyt lækkert badeværelse med en god, stor bruseniche. Fra entreen går trappen til første sal.

Første sal er indrettet med en stor opholdsstue, hvorfra der er adgang til en stor altan. Endvidere er der to store værelser, hvoraf det ene anvendes som soveværelse. Hertil kommer et stort gæstetoilet.

Haven er med store træer og buske, og i øvrigt nem at holde.

Opvarmning sker med træpiller. Dette er kombineret med solvarme, så man ikke behøver at fyre om sommeren, for at have varmt brugsvand.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Jan Korsgaard

Salg og vurdering, Advokat

Lignende boliger