Indflytningsklar villa i attraktivt kvarter i Tønder

Dragonvej 30, 6270 Tønder

Nu udbydes denne attraktivt beliggende rødstensvilla i Tønders bedste boligkvarter til salg. 
Ejendommen er med sine 133 bolig m2 og yderligere 63 m2 høj kælder (ikke godkendt til beboelse) ideel for den pladskrævende børnefamilie. 
Forhaven er afgrænset med et helt unikt og smukt hegn med H.C. Andersen motiver, udført i rustfrit stål. Den bredde indkørsel, giver god plads til parkering, hvis garagen er optaget.
Ejendommen indeholder i stueplan: entré med trappe til hhv kælder og 1. sal. Stort lyst køkken/alrum med udgang til terrassen, Dejlig lys stue, med træpilleovn der skaber hygge og varme. Fra stuen er der adgang til vinterhaven. Herfra er der ligeledes udgang til den store og flotte træterrasse udført i mahogni og med dejlig udsigt over haven. I stueetagen forefindes endvidere lyst gæstebadeværelse.
1. salen består af 2 børneværelser, et stort gennemgangsværelse med adgang til soveværelset, hvorfra der er udgang til skøn Nord/Vestvendt altan. På 1. sal findes endnu et toilet.
I den høje kælder finder man husets primære badeværelse med badekar, samt 2 store disponible rum med klinkegulve. 
Ejendommens baghave er anlagt med stor græsplæne, hvor der er mulighed for at børnene kan få mange timer til at gå med at tumle og spille bold mv. Haven er anlagt, så den er nem og overskulelig at passe. 
I forlængelse af baghaven, ligger kvarterets fællesområde, hvor der bl.a. er legeplads.
Ejendommen er centralt beliggende i et af Tønders mest attraktive kvarterer. Der er tæt til skole, daginstitutioner, offentlig transport, dagligvarer forretninger og alt andet Tønder by tilbyder.
Kontakt sælger direkte med ønske om fremvisning af denne fantastiske villa.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Lilian Drikkjær

Ejendomsmægler

Boliger, der også kunne have din interesse