Landejendom med 1,7 HA jord - indrettet med hundekennel.

Manstrup Strandvej 33, Manstrup, 9690 Fjerritslev

Landejendom med 1,7 HA jord - indrettet med hundekennel.
Naturskønt og idyllisk beliggende ejendom midt i den smukke natur, med bækken der bugter sig lige ved stuehuset og hele vejen ned til Limfjorden. Ejendommen er beliggende som det sidste hus på vejen, inden du kommer ned til Limfjorden, så her ligger du ganske ugeneret i fredelige omgivelser med et rigt dyreliv. Her ses harerne springe rundt i gårdspladsen og vilde ræve lege, på gåture ses hjorte næsten altid.
Til ejendommen hører egen hundeskov på ca. 1 HA, der er fyldt med gamle træer og frugttræer. 
Stuehuset er renoveret i 2014, hvor der blandt andet er etableret gulvvarme i hele huset. Huset opvarmes med nyere jordvarmeanlæg som varmer både hus og erhverv op.Boligen er indrettet i et plan med stor entré med klinkegulv og god skabsplads, lækkert, nyere køkken/alrum med brændeovn og i åben forbindelse med stuen. Stort, nyere badeværelse, kontor/stue soveværelse samt børneværelse.
Til ejendommen findes særskilt erhvervsbygning opført i 2014, med gode af muligheder for at drive erhverv hjemmefra. Der er etableret gulvarme overalt og med klinkegulv for nem rengøring.Bygningen bruges pt. til hundepension og er godkendt til 60 hunde. Der er mulighed for køber at overtagelse tilladelsen.

En virkelig spændende ejendom med mange muligheder.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Lilian Drikkjær

Ejendomsmægler

Boliger, der også kunne have din interesse