Velholdt villa med fortryllende have.

Gl. Aalborgvej 27, Bjerregrav, 9632 Møldrup

I den hyggelige landsby Bjerregrav finder du denne dejlige og indflytningsklare villa med en rigtig god planløsning og mange gode kvadratmenter. 

 

 

Bjerregrav ligger rigtig godt placeret i forhold til de større byer, herfra kun 15 km til Viborg, 20 km til Hobro og ca 1 time i bil til Aarhus og Aalborg. Byen har alt hvad børnefamilien drømmer om - og ikke mindst et rigtig godt lokalmiljø med bl.a. god købmand, flere gode sportsfaciliteter og her får du en by, hvor børnene selv kan gå trygt hjem fra skole. Med fuld opbakning samles byens beboere til bl.a. byfesten og andre, gode arrangementer i løbet af året. Fra huset er der ligeledes kort afstand til den pragtfulde natur på kanten af Skals Ådal, hvor der også er gode fiskemuligheder.

 

Huset har en rigtig god planløsning med store, lyse rum. Via bagindgangen har du et rummeligt bryggers, hvorfra der er adgang til toilet med både vaskemaskine og tørretumbler. Stueplan indeholder herudover entré med fin plads til både skoletasker, sko og overtøj. Landligt, velholdt køkken med masser af skabs- og bordplads og i åben forbindelse med hyggelig vinkelstuen, hvor der er god plads til både spise- samt tv-afdeling. Et dejligt rum med skønt lysindfald fra flere sider, hvor er der rig mulighed for at skabe sig nogle hyggelige familierammer - og hvor der tillige er mulighed for etablering af brændeovn. Fra stuen er der trappe op til 1. sal, som indeholder møblerbar repos, stort flisebadeværelse samt 4 rigtig gode værelser. Det ene værelse har direkte udgang til stor sydaltan, hvorfra man har en rigtig dejlig udsigt. Ejendommen er løbende vedligeholdt med bl.a. vinduer fra 2004, hulmursisoleret samt nyere naturgasfyr fra 2017, hvilket giver en lav, årlig varmeudgift husets mange kvadratmeter taget i betragtning.

 

Husets beboere har virkelig kræset om terrasse- og havemiljøet, hvor man får flere dejlige solkroge, skønne terrasser med god muligheder for at nyde eftermiddags- samt aftensolen, og ikke mindst din egen køkkenhave hvor der kan høstes masser af bær og grønt. Til ejendommen er der tilhørende carport med skur, garage samt stort udhus, hvor der er rig mulighed for at få sig et stort værksted/arbejdsrum.

 

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger fremviser selv sin bolig - Christina Di Nardo varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning eller spørgsmål kan i kontaktes os direkte på tlf. 42476805.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Christina Di Nardo

Indehaver

Boliger, der også kunne have din interesse