Klassisk villa med attraktiv beliggenhed i Viborg Baneby

Søndermarksvej 8, 8800 Viborg

Charmerende villa, beliggende yderst centralt i Viborg Baneby. Ejendommen er opført i 1930 af murermester Aage Paludan, der er kendt for flere klassiske byggerier i Viborg. Villaen fremstår i flot stand - og er løbende vedligeholdt med bl.a. nyt tag i 2018.
Huset rummer 3 veludnyttede plan og har en rigtig god planløsning. Huset indeholder en hyggelig entré med god plads til både sko og overtøj, samt adgang til pænt gæstetoilet. Dejligt spisekøkken, med masser af skabs- og bordplads, samt et lækkert gaskomfur - og et rum hvor man rigtig kan hygge omkring madlavningen, alt imens udsigten til haven nydes. Stor, lys stue med mange vinduer og et rigtig for lysindfald (opr. to stuer-ensuite). Via en flot, svungen trappe er der adgang til husets 1. sal, som har 3 lyse værelser, samt stort flisebadeværelse.
Kælderen fremstår ligeledes i pæn og tør stand, og har tillige privat indgang. her forefindes to store disponible rum samt bryggers/vaskerum.
Bag huset finder man en dejlig, solrig have. Her er der en skøn syd/vestvendt sol, og et miljø som absolut indbyder til grill og hygge med familie og venner. Haven er godt lukket af, og selvom du er midt i Viborg her er privatliv og ro. Der er to fine terrasser, så uanset tidspunkt på dagen kan du finde en fin solplet og nyde din kaffe. Haven er nem og overskuelig med kun få bede.Til ejendommen er der en garage tilhørende, som tillige har stort redskabsskur. 
Villaen er beliggende i den centrale del af Banebyen; i et område hvor en helt ny bydel netop skyder op, med både grønne områder, boligområder samt erhverv. Indenfor få min. gang er der flere gode indkøbsmuligheder, tæt på gode skoler og ikke mindst det nye Midtbyens Gymnasium.

Fra villaen er der 10-15 minutters gang til de hyggelige gågader og midtbyens mange tilbud af caféer, restauranter, butikker og kultur, men også til grønne og rekreative områder omkring Søndersø og sØnæs. Her er der er mulighed for både hyggelige gåture og fysisk aktivitet, som streetworkut og løbeture i skøn natur.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisninger - og ejendomsmægler Malene Overgaard varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. Ved ønske om fremvisning eller spørgsmål vedrørende ejendommen kan ejendomsmægleren kontaktes på tlf. 42577722. Sælger glæder sig rigtig meget til at fremvise - Ingen kender huset bedre!

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Lilian Drikkjær

Ejendomsmægler

Boliger, der også kunne have din interesse