Central beliggenhed - Haderslev

Vandlingvej 65, 6100 Haderslev

Med kort afstand til skole, indkøb og fritidsaktiviteter, finder vi dette skønne hus med plads til den store familie. 
Huset er bygget på en skrående grund hvilket giver boligareal i både stueetagen og kælder – perfekt som børne/teenage afdeling med egen indgang og bad - eller mulighed for udlejning.
Huset er fra 1969 og er opført i gule sten og med eternit på taget. Flere vinduer er løbende skiftet, ligesom facaden er skiftet i 2021, og huset står generelt i en fornuftig stand. 
Huset indeholder:
Entré med trappenedgang til kælderen og adgang til husets fordeler gang som giver adgang til ét soveværelse samt 2 børneværelser og et badeværelse.

Fra fordeler gangen er der ligeledes adgang til husets store stue samt et rummeligt køkken med god plads til et spisebord. Stuen byder på hygge med sin brændeovn, og fra køkkenet er der adgang til en solrig terrasse - perfekt til en hyggelig grillaften. Kælderarealet består af 2 gode værelser med tilhørende badeværelse. Viktualierum og større fyr- og vaskerum med klinkegulv og skabs arrangement med vask. Der er egen indgang til kælderen, hvilket er oplagt til separat børneafdeling, eller hvis man ønsker at udleje. 
Huset er beliggende på en nem og overkommelig grund, som primært er udlagt med græsplæne. Grundstykket er dejligt kuperet, og med flere hyggelige terrasser og lækroge. Fra den øverste del af grunden er der udsigt til Haderslev By. 
På grunden er der en carport med tilhørende skur til opbevaring af haveredskaber eller lign. 
En fin og præsentabel ejendom med god beliggenhed i forhold til Haderslev Centrum, og til en pris hvor mange kan være med.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Lilian Drikkjær

Ejendomsmægler

Boliger, der også kunne have din interesse