Det Gamle Apotek

Slotsbakken 8, 6300 Gråsten

Sjældent udbudt ejendom med over 600 m2 udbydes nu i Gråsten.
 
Ejendommen drives i dag med caféen, Det Gamle Apotek, som ligeledes suppleres med udlejning af 7 værelser som Bed and Breakfast.
Ejendommen rummer et nyere industrikøkken, som også er oplagt hvis man ønsker at lave mad ud af huset.
 
En ejendom med mange kvadratmeter og masser af muligheder. Huset indeholder. Stor hall med trappeopgang til 1. sal. Herfra er der ligeledes adgang til erhvervsdelen som består af Caféen og et tilstødende lokale, samt et nyere industrikøkken. Nuværende ejer bor privat i stueetagen, og deres bolig består af 2 store sammenhængende stuer, et stort nyt køkken i moderne og rå stil samt et soveværelse med adgang til eget badeværelse. Førstesalen består af 7 store værelser som i dag benyttes til udlejning hvortil der hører 2 gode badeværelser og et mindre køkken til hvis gæsterne ønsker at lave lidt mad. Kælderen rummer 5 disponible rum som blandt andet bruges til opbevaring og vaskekælder.
 
Ejendommen er beliggende ud til Slotsbakken og over for Gråsten Slot, som giver en god disponering for fremtidig drift at café og bed and breakfast – eller hvis man ønsker at skifte til andet erhverv.
Der er en ældre udhusbygning på ejendommen som i dag benyttes til opbevaring. Grunden består af en grubelagt indkørsel samt en utrolig flot parklignende have med gode solforhold.
 
En utrolig smuk og charmerende ejendom med et hav af muligheder.

Bestil fremvisning

Sægler fremviser selv boligen og kontaktes via nedenstående formular.

Bestil salgsmateriale

Kontakt os

Giv et bud

Sælger fremviser selv boligen

Sælger viser selv boligen frem og kontaktes på:

Lilian Drikkjær

Ejendomsmægler

Lignende boliger